Повезане вести
Понош: Ја сам српски генерал, одликован сам за учешће у рату против НАТО 1999. године
Нови магазин 24.03.2022
Председнички кандидат коалиције Уједињени за победу Србије Здравко Понош изјавио је данас да је добио одликовање од некадашњег председника Југославије Слободана Милошевића за учешће у одбрани земље од НАТО агресије 1999… »
Понош: Док су неки 1999. добијали станове, ја сам одликован за учешће у рату
Н1 Инфо 24.03.2022
Председнички кандидат коалиције Уједињени за победу Србије Здравко Понош изјавио је да је добио одликовање од некадашњег председника Југославије Слободана Милошевића за учешће у одбрани земље од НАТО агресије 1999. године… »
ФОТО Понош на Пинку показао орден за заслуге у рату против НАТО
Нова 24.03.2022
И то би: председнички кандидат опозиције Здравко Понош гостовао је на ТВ "Пинк" где је добио својих 15 минута да одговори на кључна питања своје кандидатуре. Мирну атмосферу нарушио је један неочекивани моменат. Атмосфера јесте… »
Вести дана »
Табаковић: Инфлација у паду због ограничења трговинских маржи, раст БДП дупло мањи од очекиваног
Југмедиа пре 58 минутајош 38 повезаних
Бајатовић: Потенцијални купци НИС-а могу бити из арапских земаља
Форбес пре 23 минутајош 50 повезаних
Немачки дневник: Балкану се мора јасно рећи да ће ући у ЕУ, па и Србији где Вучић неће заувек владати
Данас пре 3 сатајош 13 повезаних
Мацут: Раст БДП-а 2,3 одсто, Србија привлачна за инвестиције; Селигер: ФИЦ остаје партнер Влади, ми смо одани овој земљи
РТВ пре 1 сатјош 20 повезаних