Povezane vesti
Zdravko Ponoš: Nekome stan, meni odlikovanje
Glas Šumadije 24.03.2022
Predsednički kandidat koalicije Ujedinjeni – za pobedu Srbije Zdravko Ponoš obelodanio je večeras ukaz kojim ga je za zasluge u oblasti odbrane i bezbednosti odlikovao tadašnji predsednik SRJ Slobodan Milošević i istakao da je to dovoljan dokaz… »
Ponoš na "Pinku": "Nisam za ulazak, nego za saradnju sa NATO, ali treba da postanemo članica EU"
Blic 24.03.2022
Predsednički kandidat koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Zdravko Ponoš gostovao je danas na televiziji Pink gde je predstavio svoj politički program, govorio o spoljnoj i unutrašnjoj politici, ekonomiji, ali i ekološkim temama. Ponoš je rekao… »
Ponoš poručio sa Pinka: „Ne plašite se, moj ideal je normalna Srbija“
Nova 24.03.2022
Predsednički kandidat opoziconog bloka "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Zdravko Ponoš učestvovao je danas u predizbornoj emisiji na TV Pink, iskoristivši poziv vlasnika te televizije Željka Mitrovića da "otvori vrata" inače duboko pristrasne medijske… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 53 minutajoš 32 povezane

Brojanje po Vučiću: Znaju da šetaju levo-desno, pa deluje da ih je više
Vreme pre 3 satajoš 21 povezana

Završen protest prosvetnih radnika i studenata: Traže objektivno izveštavanje i ispunjenje zahteva
Vreme pre 1 satjoš 22 povezane

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 52 minutajoš 42 povezane