Povezane vesti
Vera Matović u suzama: Ne daju joj da uživa u vili od 3 miliona evra
Nova 24.03.2022
Pevačica je nedavno izjavila da joj priče o njenoj imovini nanose samo bol, pa otkrila i razlog tome. Vera Matović poseduje nekretninu koja se procenjuje, kako pišu mediji, na više od tri milion evra. „Eto, kažu da se ‘kupam u bogatstvu’. Što mi to… »
Folkerka prolila suze zbog vile od milion evra: Kažu da se kupa u bogatstvu, a ona poručuje: "Nanosite mi bol, niste videli…
Blic 24.03.2022
Pevačica Vera Matović poseduje nekretninu koja se procenjuje, kako pišu mediji, na više od milion evra. Vera je nedavno izjavila da joj priče o njenoj imovini nanose samo bol, pa otkrila i razlog tome. - Eto, kažu da se "kupam u bogatstvu". Što mi to… »
Vesti dana »
Gradonačelnica Loznice: Ukinuta vanredna situacija, pripravnost zbog mogućih poplava
Beta pre 58 minutajoš 46 povezanih
Bojana Selaković: Aktuelnim vlastima u Beogradu nikada nije bio cilj članstvo Srbije u EU
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
Ove običaje morate da ispoštujete do ponoći: Večeras dočekujemo Srpsku novu godinu, a evo šta treba da uradite da bi vas sreća pratila
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Beta pre 4 satijoš 29 povezanih
Loše vesti za Partizan pred Olimpijakos: Jedan Amerikanac povređen, drugi bolestan, treći ide na operaciju
Nova pre 23 minutajoš 31 povezana