Povezane vesti
Šengelija o boravku u CSKA: To nisam bio ja
Vesti online 24.03.2022
Tornike Šengelija je prvi igrač koji je napustio ruski klub, u njegovom slučaju CSKA, od početka sukoba Rusije i Ukrajine. To i nije bilo veliko iznenađenje s obzirom da dolazi iz Gruzije, a sada je pričao detaljno o tome zašto je napustio CSKA… »
Košarkaš zažalio što je došao u CSKA: To nisam bio pravi ja, nisam bio isti igrač tamo!
Hot sport 24.03.2022
Gruzin sve priznao! Doskorašnji košarkaš CSKA iz Moskve, i reprezentativac Gruzije, Tornike Šengelija, bio je među prvima koji su napustili CSKA nakon početka invazije Rusije na Ukrajinu. Popularni Toko je potpisao za Virtus iz Bolonje, a kada su se… »
To nisam bio ja! Šengelija otkrio zašto je otišao iz CSKA: Morao sam, zbog porodice, rat je mogao da dođe do Moskve!
Mondo 24.03.2022
Krilni centar je otvorio dušu. Krilni centar je otvorio dušu. Od svih ruskih klubova CSKA iz Moskve je najviše propatio pošto su svi strani košarkaši osim Nikole Milutinova napustili klub. Jedan od njih je i Gruzujac Tornike Šengelija koji je… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 4 satijoš 21 povezana

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih

Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića
Dnevnik pre 1 satjoš 46 povezanih