Povezane vesti

Šengelija o boravku u CSKA: To nisam bio ja

Šengelija o boravku u CSKA: To nisam bio ja

Vesti online 24.03.2022
Tornike Šengelija je prvi igrač koji je napustio ruski klub, u njegovom slučaju CSKA, od početka sukoba Rusije i Ukrajine. To i nije bilo veliko iznenađenje s obzirom da dolazi iz Gruzije, a sada je pričao detaljno o tome zašto je napustio CSKA… »
Košarkaš zažalio što je došao u CSKA: To nisam bio pravi ja, nisam bio isti igrač tamo!

Košarkaš zažalio što je došao u CSKA: To nisam bio pravi ja, nisam bio isti igrač tamo!

Hot sport 24.03.2022
Gruzin sve priznao! Doskorašnji košarkaš CSKA iz Moskve, i reprezentativac Gruzije, Tornike Šengelija, bio je među prvima koji su napustili CSKA nakon početka invazije Rusije na Ukrajinu. Popularni Toko je potpisao za Virtus iz Bolonje, a kada su se… »
To nisam bio ja! Šengelija otkrio zašto je otišao iz CSKA: Morao sam, zbog porodice, rat je mogao da dođe do Moskve!

To nisam bio ja! Šengelija otkrio zašto je otišao iz CSKA: Morao sam, zbog porodice, rat je mogao da dođe do Moskve!

Mondo 24.03.2022
Krilni centar je otvorio dušu. Krilni centar je otvorio dušu. Od svih ruskih klubova CSKA iz Moskve je najviše propatio pošto su svi strani košarkaši osim Nikole Milutinova napustili klub. Jedan od njih je i Gruzujac Tornike Šengelija koji je… »

Vesti dana »