Повезане вести

Шенгелија о боравку у ЦСКА: То нисам био ја

Шенгелија о боравку у ЦСКА: То нисам био ја

Вести онлине 24.03.2022
Торнике Шенгелија је први играч који је напустио руски клуб, у његовом случају ЦСКА, од почетка сукоба Русије и Украјине. То и није било велико изненађење с обзиром да долази из Грузије, а сада је причао детаљно о томе зашто… »
Кошаркаш зажалио што је дошао у ЦСКА: То нисам био прави ја, нисам био исти играч тамо!

Кошаркаш зажалио што је дошао у ЦСКА: То нисам био прави ја, нисам био исти играч тамо!

Хот спорт 24.03.2022
Грузин све признао! Доскорашњи кошаркаш ЦСКА из Москве, и репрезентативац Грузије, Торнике Шенгелија, био је међу првима који су напустили ЦСКА након почетка инвазије Русије на Украјину. Популарни Токо је потписао за Виртус из… »
То нисам био ја! Шенгелија открио зашто је отишао из ЦСКА: Морао сам, због породице, рат је могао да дође до Москве!

То нисам био ја! Шенгелија открио зашто је отишао из ЦСКА: Морао сам, због породице, рат је могао да дође до Москве!

Мондо 24.03.2022
Крилни центар је отворио душу. Крилни центар је отворио душу. Од свих руских клубова ЦСКА из Москве је највише пропатио пошто су сви страни кошаркаши осим Николе Милутинова напустили клуб. Један од њих је и Грузујац Торнике… »

Вести дана »