Povezane vesti
Ponoš: Osuđujem agresiju na Ukrajinu, vlast da ne unosi dodatnu nesigurnost
N1 Info 25.03.2022
Kandidat za predsednika Srbije koalicije Ujedinjena Srbija Zdravko Ponoš izjavio je da osuđuje agresiju Rusije na Ukrajinu, kako je naveo, na isti način kao što bi osudio agresiju na svaku članicu Ujedinjenih nacija. „Mi, građani Srbije i Srbija… »
Ponoš: Osuđujem agresiju na Ukrajinu, protiv sam sankcija koje bi osiromašile stanovnike Rusije
Danas 25.03.2022
Kandidat za predsednika Srbije koalicije Ujedinjena Srbija Zdravko Ponoš izjavio je da osuđuje agresiju Rusije na Ukrajinu, kako je naveo, na isti način kao što bi osudio agresiju na svaku članicu Ujedinjenih nacija. „Mi, građani Srbije i Srbija… »
Ponoš: Osuđujem agresiju na Ukrajinu, nisam protiv sankcija ruskim oligarsima
Nova 25.03.2022
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Građani na skupu kod Železničke stanice: Transparenti sa imenima stradalih, sveće i muk
Radio 021 pre 6 minutajoš 176 povezanih
Inženjer geologije upozoravao na nadstrešnicu: Insistirao sam da se uradi reparacija, niko nije reagovao
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
Tragedija na železničkoj stanici u Novom Sadu: 14 mrtvih, protestni skup u tišini
BBC News pre 1 satjoš 162 povezane
Upravo na Blic TV Uživo Srbija u žalosti Sablasnu tišinu paraju jecaji: Reka ljudi u Novom Sadu i Kaću, forenzičari ponovo izašli na teren, stižu potresne informacije o stradalima (foto, video)
Blic pre 24 minutajoš 96 povezanih
Ispred Železničke stanice u Novom Sadu građani odaju poštu nastradalima - stanje troje povređenih i dalje teško
RTS pre 23 minutajoš 86 povezanih