Povezane vesti
„Lišće prekriva Lisabon” – 40 godina od albuma „Električnog orgazma”
Politika 25.03.2022
„Ja krenem da sviram na gitari akorde, i onda kao da mi reči same dolaze, kroz neki filter kreacije, bez predumišljaja, kao da reči prepisujem iz vazduha” – kaže frontmen grupe Srđan Gojković Gile. Prvi dan međunarodne muzičke konferencije i festivala… »
„Lišće prekriva Lisabon“: Električni orgazam povodom 40 godina od izlaska ploče
Nova 25.03.2022
Kao što su "Bitlsi" imali svoj album "Sgt. Pepper''s Lonely Hearts Club Band", koji je delovao kao neka pozorišna predstava, tako smo i mi snimali tih 17 pesama, ne kao posebne singlove, već se oni posmatraju kao jedna kolekcija, ciklus. Govorili su nam… »
Vesti dana »
Najmanje 19 ljudi poginulo u zemljotresu magnitude 7,8 na Filipinima, pokrenut manji cunami
Serbian News Media pre 13 minutajoš 44 povezane
Nove eksplozije u Teheranu, Iran krivi Ameriku za izraelsku odmazdu! Objavljen snimak posledica bombardovanja, ovo nije viđeno još od aprila (foto, video)
Kurir pre 33 minutajoš 23 povezane
Brnabić čestitala Srpskoj listi: "Pobeda je pokazala jedinstvo i snagu srpskog naroda"
B92 pre 13 minutajoš 18 povezanih
AMSS: Dobri uslovi za vožnju, kamioni na prelazima Batrovci i Šid čekaju pet sati
Serbian News Media pre 2 satajoš 18 povezanih
Istraživanje: Čak 60 odsto zaposlenih u Srbiji namerava da promeni posao u narednih godinu dana
Nova ekonomija pre 1 satjoš 12 povezanih