Povezane vesti
Goblini, Marčelo, Atheist Rap, Del Arno: Beer fest i dalje nije isplatio muzičare
Radio 021 25.03.2022
Neki od bendova koji su prošle godine nastupali na Beer festu objavili su na svoji zvaničnim stranicama na društvenim mrežama da taj muzički festival ni do danas nije muzičarima isplatio honorare. Kako dodaju, festival ih pritom ne obaveštva zašto se to… »
Skandal sa poznatim festivalom: Beer Fest duguje novac bendovima
Nova 25.03.2022
Nadamo se da će već danas problem biti rešen, kažu organizatori Beer Fest-a koji duguju honorare bendovima koji su svirali na prošlogodišnjem festivalu na Ušću. „Mi, većina bendova koji su 2021. godine nastupili na Beer Fest-u, obaveštavamo javnost da… »
Beer fest od prošle godine duguje honorare muzičarima
Danas 24.03.2022
Fejsbuk stranice mnogih pratilaca domaće rokenrol scene danas je preplavila objava koju su delili naši bendovi koji su 2021. nastupali na Beer festu, ali i njihove kolege koje nisu, kao vid podrške muzičarima. Oni su na taj način obavestili javnost da… »
Vesti dana »
Sve što znamo o 7. danu rata na Bliskom istoku: Izrael pokrenuo novi napad na Teheran, Tramp želi pravo glasa u izboru sledećeg lidera Irana
Nedeljnik pre 12 minutajoš 34 povezane
Kad je teško, Jokić: Evo kako je Džoker rešio duel sa Lejkersima, preko dvojice!
Hot sport pre 17 minutajoš 37 povezanih
Zelenski zapretio Orbanu vojnicima, sada mu stigao žestok odgovor: Mađarski premijer tvrdi da je ovo konačni cilj EU i Ukrajine
Kurir pre 33 minutajoš 17 povezanih
Tramp ugostio Mesija i Inter: 'Star sam, gledao sam Pelea, ali možda si ti bolji'
BBC News pre 18 minutajoš 12 povezanih