Povezane vesti

"Probudio sam se pored supruge, a ona nije spavala nego je bila mrtva" Pevač Goran Bare o najbolnijem trenutku u životu

"Probudio sam se pored supruge, a ona nije spavala nego je bila mrtva" Pevač Goran Bare o najbolnijem trenutku u životu

Blic 25.03.2022
Hrvatski pevač Goran Bare poslednje dve godine živi dosta povučeno. On se sada, za domaće medije, prisetio vremena kada je bio teški zavisnik od droge, progovorio o periodu u kojem je bio u teškoj depresiji. Otvoreno je pričao i o svom… »
Probudio sam se kraj nje, ali nije spavala, bila je mrtva: Potresna ispovest hrvatskog rokera - Najviše žalim za ženom

Probudio sam se kraj nje, ali nije spavala, bila je mrtva: Potresna ispovest hrvatskog rokera - Najviše žalim za ženom

Mondo 25.03.2022
Goran Bare je kroz život prošao svašta, a od ovog gubitka se nikada nije oporavio. Goran Bare je kroz život prošao svašta, a od ovog gubitka se nikada nije oporavio. Hrvatski pevač Goran Bare, kontroverzni frontmen Majki, tokom pandemije korona… »
Bio sam narkoman, žena mi je umrla pored mene: Ispovest hrvatskog muzičara

Bio sam narkoman, žena mi je umrla pored mene: Ispovest hrvatskog muzičara

Nova 25.03.2022
Muzičar Goran Bare retko se pojavljuje u javnosti. Kako je sada ispričao u ispovesti za "Una TV", živi povučenim životom jer se posvađao s kolegama, a svi su mu prijatelji umrli, pa je ostao sam. Ne seća se kada je poslednji put video sina kojeg je… »
Jedno jutro sam se probudio kraj nje, a ona je bila mrtva: Bolna ispovest hrvatskog muzičara čija je supruga umrla od…

Jedno jutro sam se probudio kraj nje, a ona je bila mrtva: Bolna ispovest hrvatskog muzičara čija je supruga umrla od…

Kurir 25.03.2022
Muzičar Goran Bare retko se pojavljuje u javnosti. Kako je sada ispričao, živi povučenim životom jer se posvađao s kolegama, a svi su mu prijatelji umrli, pa je ostao sam. Svoje probleme s porocima ne poriče, a progovorio je i o svojoj supruzi… »

Vesti dana »