Повезане вести
Опроштај од чувеног писца: Одржана комеморација Миловану Витезовићу (фото/видео)
Вечерње новости 25.03.2022
Фото: П. Милошевић ПОНЕКАД ме, онако разбарушен, подсећао на његовог јунака професора Косту Вујића. Некада ексцентричан али увек мудар, инспиративан и доброћудан. Понекад би ми се учинило да је Вук Караџић, јер као да су се… »
Одржана комеморација Миловану Витезовићу
Н1 Инфо 25.03.2022
Заменик градоначелника Београда Горан Весић рекао је да је књижевник Милован Витезовић, разбарушене косе, понекад подсећао на свог књижевног јунака професора Косту Вујића, те да је каткад био ексцентричан и циничан, али увек… »
Одржана комеморација Миловану Витезовићу
Дневник 25.03.2022
БЕОГРАД: Комеморација поводом смрти истакнутог књижевника Милована ВИтезовића (1944-2022) одржана је данас у препуној Свечаној дворани Скупштине града Београда у присусуству чланова породице, званица, пријатеља, сарадника и… »
Комеморација Миловану Витезовићу: „Био бих звезда да ми небо није тесно“
Нова 25.03.2022
Комеморација Миловану Витезовићу одржана је данас у Скупштини града Београда, док ће сахрана бити уприличена сутра у 12.30, на београдском гробљу Лешће, према његовој изричитој жељи да почива у породичној гробници. Да одају… »
Комеморација миловану витезовићу! Весић: Као да је знао да одлази, спремио је радну собу и свој легат
Курир 25.03.2022
Милован Витезовић преминуо је у уторак у 78. години у Београду услед дуге и тешке болести изазване коронавирусом. Комеморација чувеном књижевнику одржана је у Скупштини града Београда. Међу првим је стигла његова супруга и… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 12 минутајош 22 повезане
Двоструко убиство у Никшићу: Тела две особе пронађена у изнајмљеном стану, полиција трага за убицом
НИН пре 12 минутајош 16 повезаних
Индијана сломила Сакраменто, Минесоти мало 40 поена Едвардса
Спорт клуб пре 52 минутајош 13 повезаних