Povezane vesti
"Popularnost se uvek kupovala": Pevač izneo mišljenje o Konstrakti, pa iznenadio: "Mnogi nisu znali ko je ona, ja to nikad…
Blic 25.03.2022
Folk pevač Dragan Kojić Keba izneo je svoje mišljenje o ovogodišnjoj predstavnici Srbije na Evroviziji Ani Đurić Konstrakti i tom prilikom otkrio da nikada nije kupovao svoju popularnost. - Ja sam to već rekao više puta, baš mi se dopalo. Bio sam u… »
Popularnost se uvek kupovala: Keba izneo šokantnu istinu o Konstrakti zapanjio sve jednom činjenicom
Kurir 25.03.2022
Dragan Kojić Keba zapanjio je sve svojim zapažanjima o Konstrakti. Pevač je istakao da nikada nije kupovao svoju popularnost. - Popularnom se uvek kupovala. Nekad se kupovala pesma da se vrti na radio stanicama, sada se kupuju pregledi. Dragan Kojić Keba… »
Vesti dana »

"Pet povređenih policajaca": Oglasio se Dačić o neredima: "Najmanje 14 uhapšenih, videlo se ko sprovodi nasilje"
Blic pre 27 minutajoš 130 povezanih

uživo Protesti u Srbiji: Blokirana Ulica kneza Miloša, policija preusmerava saobraćaj
Euronews pre 2 minutajoš 47 povezanih

Momiroviću i Vesiću elektronski nadzor: Blaža mera uhapšenima u slučaju nadstrešnica
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane

Uživo I Putin sleteo; Tramp ga čekao u avionu; Crveni tepih i limuzina za doček FOTO/VIDEO
B92 pre 2 minutajoš 32 povezane

Prerađivačka industrija dominira, RZS: Promet u industriji u junu veći za 8,3 odsto nego u junu prošle godine
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih