Povezane vesti
"Popularnost se uvek kupovala": Pevač izneo mišljenje o Konstrakti, pa iznenadio: "Mnogi nisu znali ko je ona, ja to nikad…
Blic 25.03.2022
Folk pevač Dragan Kojić Keba izneo je svoje mišljenje o ovogodišnjoj predstavnici Srbije na Evroviziji Ani Đurić Konstrakti i tom prilikom otkrio da nikada nije kupovao svoju popularnost. - Ja sam to već rekao više puta, baš mi se dopalo. Bio sam… »
Popularnost se uvek kupovala: Keba izneo šokantnu istinu o Konstrakti zapanjio sve jednom činjenicom
Kurir 25.03.2022
Dragan Kojić Keba zapanjio je sve svojim zapažanjima o Konstrakti. Pevač je istakao da nikada nije kupovao svoju popularnost. - Popularnom se uvek kupovala. Nekad se kupovala pesma da se vrti na radio stanicama, sada se kupuju pregledi. Dragan Kojić… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 5 satijoš 14 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 1 satjoš 46 povezanih