Povezane vesti
"Popularnost se uvek kupovala": Pevač izneo mišljenje o Konstrakti, pa iznenadio: "Mnogi nisu znali ko je ona, ja to nikad…
Blic 25.03.2022
Folk pevač Dragan Kojić Keba izneo je svoje mišljenje o ovogodišnjoj predstavnici Srbije na Evroviziji Ani Đurić Konstrakti i tom prilikom otkrio da nikada nije kupovao svoju popularnost. - Ja sam to već rekao više puta, baš mi se dopalo. Bio sam u… »
Popularnost se uvek kupovala: Keba izneo šokantnu istinu o Konstrakti zapanjio sve jednom činjenicom
Kurir 25.03.2022
Dragan Kojić Keba zapanjio je sve svojim zapažanjima o Konstrakti. Pevač je istakao da nikada nije kupovao svoju popularnost. - Popularnom se uvek kupovala. Nekad se kupovala pesma da se vrti na radio stanicama, sada se kupuju pregledi. Dragan Kojić Keba… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro
Blic pre 5 satijoš 1 povezana