Povezane vesti
"Popularnost se uvek kupovala": Pevač izneo mišljenje o Konstrakti, pa iznenadio: "Mnogi nisu znali ko je ona, ja to nikad…
Blic 25.03.2022
Folk pevač Dragan Kojić Keba izneo je svoje mišljenje o ovogodišnjoj predstavnici Srbije na Evroviziji Ani Đurić Konstrakti i tom prilikom otkrio da nikada nije kupovao svoju popularnost. - Ja sam to već rekao više puta, baš mi se dopalo. Bio sam u… »
Popularnost se uvek kupovala: Keba izneo šokantnu istinu o Konstrakti zapanjio sve jednom činjenicom
Kurir 25.03.2022
Dragan Kojić Keba zapanjio je sve svojim zapažanjima o Konstrakti. Pevač je istakao da nikada nije kupovao svoju popularnost. - Popularnom se uvek kupovala. Nekad se kupovala pesma da se vrti na radio stanicama, sada se kupuju pregledi. Dragan Kojić Keba… »
Vesti dana »

Privatno obezbeđenje, fantomke i policijski kordon: Opozicija ne učestvuje u radu Skupštine Zaječara dok se ne ukloni privatno obezbeđenje (VIDEO)
Insajder pre 6 satijoš 31 povezana

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama na istoku
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 5 satijoš 26 povezanih