Povezane vesti
"Popularnost se uvek kupovala": Pevač izneo mišljenje o Konstrakti, pa iznenadio: "Mnogi nisu znali ko je ona, ja to nikad…
Blic 25.03.2022
Folk pevač Dragan Kojić Keba izneo je svoje mišljenje o ovogodišnjoj predstavnici Srbije na Evroviziji Ani Đurić Konstrakti i tom prilikom otkrio da nikada nije kupovao svoju popularnost. - Ja sam to već rekao više puta, baš mi se dopalo. Bio sam u… »
Popularnost se uvek kupovala: Keba izneo šokantnu istinu o Konstrakti zapanjio sve jednom činjenicom
Kurir 25.03.2022
Dragan Kojić Keba zapanjio je sve svojim zapažanjima o Konstrakti. Pevač je istakao da nikada nije kupovao svoju popularnost. - Popularnom se uvek kupovala. Nekad se kupovala pesma da se vrti na radio stanicama, sada se kupuju pregledi. Dragan Kojić Keba… »
Vesti dana »
Luksuzne nekretnine novog vođe Irana u Londonu: Dva stana na pedeset metara od izraelske ambasade
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 116 povezanih
U Kragujevcu održana akcija prikupljanja potpisa za oslobađanje Zlatka Kokanovića
N1 Info pre 4 satijoš 41 povezana
BLOG UŽIVO: U napadima na Teheran od početka rata najmanje 460 ljudi ubijeno; Laridžani uputio novo upozorenje u vezi sa Ormuskim moreuzom nakon Trampove pretnje
Insajder pre 33 minutajoš 46 povezanih
Zaharova: Nastavlja se eskalacija sukoba na Bliskom istoku, pozivamo sve strane za pregovarački sto
Vesti online pre 34 minutajoš 64 povezane
Iz čačanske bolnice oglasili se povodom požara u porodilištu: Zdravlje beba nije bilo ugroženo
Morava info pre 6 satijoš 26 povezanih