Повезане вести
Лето када сам научила да летим добио Награду: Проглашен за најбољи евроспки филм за децу на фестивалу у Малмеу
Курир 25.03.2022
Након великог успеха пред домаћом публиком филм редитеља Радивоја Раше Андрића „ Лето када сам научила да летим“, који управо достигао цифру од 150 хиљада гледалаца у биоскопима, освојио Награду ЕЦФА, Награду Европске… »
Раша Андрић из Малмеа за Нова.рс: Пројекције „Лета“ су биле прави рок концерт
Нова 25.03.2022
Признање је наравно изузетно важно, али пројекције нашег филма на фестивалу у Шведској су биле прави рок концерти и то ми је најјачи утисак, каже за Нова.рс Радивоје Раша Андрић поводом освајања Награде Европске асоцијације… »
„Лето када сам научила да летим” и званично најбољи европски филм за децу
Нова 25.03.2022
Филм „Лето када сам научила да летим” у режији Радивоја Андрића освојио је Награду Европске асоцијације филма за децу (ЕЦФА) за најбољи европски филм на фестивалу БУФФ у Малмеу, саопштио је Филмски центар Србије. Међународни… »
Вести дана »

"Увек постоји могућност да поднесем оставку": Вучић: Избори ће бити следеће године, пре законског рока
Блиц пре 32 минутајош 1 повезана

"Потпуно је јасно ко је кривац": Вучић о нападу испред Скупштине Србије: Погођен је метком, јер је рекао "треба ли вам нешто, господине"
Блиц пре 57 минутајош 1 повезана

"Губе У борби против Србије": Вучић: Резолуција ЕП усвојена са мање гласова него пре
Блиц пре 51 минутајош 1 повезана

Јаке полицијске снаге у Барајеву: Двојица мушкараца се посвађала, један отишао кући, па се вратио с пиштољем и запуцао
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

МУП се огласио о заустављању возила које је пратило студенте из Новог Пазара
Данас пре 2 сатајош 1 повезана