Povezane vesti
Sara Jo o svom izrazu lica u trenutku proglašenja Konstraktine pobede
Nova 25.03.2022
Pevačica je bila predmet podsmeha na društvenim mrežama. Sara Jovanović nije uspela da pobedi na „Pesmi za Evorviziju 22“ i završila je na drugom mstu, a kada je Ana Đurić Konstrakta proglašena za pobednicu, Sarin izraz lica su svi komentarisali. O… »
Brujala je čaršija o reakciji sare Jo na beoviziji: Konačno priznala - Čekala sam da mi zumiraju očni kolutić, znala sam
Mondo 25.03.2022
Sara Jo se takmičila pesmom "Muškarčina", a njena reakcija na proglašenje pobednika je bila hit na mrežama. Sara Jo se takmičila pesmom "Muškarčina", a njena reakcija na proglašenje pobednika je bila hit na mrežama. Pevačici Sari Jovanović, poznatijoj… »
Vesti dana »
Kreni-promeni: Tatjani Mićić utvrđen prelom nosa i dela vilice; Šapić: Nisam je ni takao
RTS pre 3 minutajoš 169 povezanih
Svetski dan srca: Od ovih bolesti u Srbiji su za godinu dana umrle 44.603 osobe
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih
„Vlada nam je rekla da budemo malo tiši tokom izbornog procesa“: Priprema za razvoj rudnika na Rogozni, planirano vađenje skoro pet tona zlata godišnje
Nova pre 1 satjoš 7 povezanih
Agencija: Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
Radio sto plus pre 1 satjoš 12 povezanih
Viz er pozdravio odluku vlasti u Srbiji: Odlaganje mera sačuvalo beogradsku bazu i tokom zime
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane