Повезане вести
Свет рокенрола завијен у црно: Музичари се опраштају од славног бубњара, а испливао и један од последњих Тејлорових снимака!…
Курир 26.03.2022
Бубњар легендарног америчког рок бенда Фу Фајтерс (Фоо Фигхтерс), Тејлор Хокинс преминуо је у Боготи, Колумбија. Локални медији наводе да су га пронашли мртвог у хотелској соби., а тамо је требало да одрже концерт. Вест о… »
„Веровао сам у глупи мит – живи брзо и умри млад“: Одлазак Тејлора Хокинса
Нова 26.03.2022
Веровао сам нажалост у онај глупи мит да треба да живиш брзо и умреш млад. Ишао сам путем ка провалији, али спасао сам се у последњем трену, говорио је амерички музичар Тејлор Хокинс који је изненада преминуо ноћас у 51. години… »
Преминуо Тејлор Хокинс, бубњар америчког бенда Фу фајтерс
Данас 26.03.2022
Америчка рок група „Фу Фајтерс“ (Фоо Фигхтерс) саопштила је да је током претходне ноћи преминуо њен бубњар Тејлор Хокинс (Таилор Хавкинс). „Породица ‘Фу фајтерс’ је ожалошћена трагичном и прераном смрћу драгог Тејлора Хокинса“… »
Преминуо бубњар Фу Фајтерса Тејлор Хокинс
Нова 26.03.2022
Бубњар чувене рок групе Фу Фајтерс Тејлор Хокинс преминуо је јутрос у 50. години, објавио је његов бенд, а преноси ББЦ. Из бенда су саопштили да су скрхани болом због прераног одласка њиховог бубњара, али није откривен узрок… »
Бубњар бенда Фу Фајтерс умро на турнеји
Дневник 26.03.2022
ВАШИНГТОН: Бубњар музичке групе Фу Фајтерс (Фоо Фигхтерс) Тејлор Хокинс, преминуо је изненада у 51. години, саопштио је бенд. "Наша породица је сломљена због трагичног и прераног одласка нашег вољеног Тејлора Хокинса. Његов… »
Бубњар бенда Фу Фајтерс умро на турнеји
Вести онлине 26.03.2022
Музички свет затечен је трагичном вешћу о смрти Тејлора Хокинса (50) који је од 1997. члан „Фу Фајтерса“, једног од највећих рок састава на свету. Изненађење је веће због чињенице да се бенд налази на турнеји по Јужној Америци… »
Преминуо бубњар познатог бенда: Фанови са нестрпљењем ишчекивали концерт, а сада им је срце сломљено од туге за њим!
Курир 26.03.2022
Дугогодишњи харизматични бубњар бенда Фу Фајтерс (Фоо Фигхтерс), Тејлор Хокинс, преминуо је у својој педесетој години. Он је, како преносе светски медији, пронађен у једној хотелској соби у северном делу Боготе. Бенд је боравио… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
НИН пре 50 минутајош 31 повезана
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 30 повезаних