Povezane vesti
Milica Đurđević Stamenkovski: Bolji sam kandidat od Ponoša, Zavetnici ulaze u Skupštinu
Pravda 26.03.2022
Kandidat Srpske stranke Zavetnici za predsednika Srbije Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su brojne ankete pokazale da ima šanse da uđe u drugi krug i ocenila da je u prednosti u odnosu na kandidata koalicije Ujedinjena Srbija Zdravka Ponoša… »
Đurđević Stamenkovski: Zavetnici ulaze u Skupštinu, bolji sam kandidat od Ponoša
Radio 021 26.03.2022
Kandidat Srpske stranke Zavetnici za predsednika Srbije Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su brojne ankete pokazale da ima šanse da uđe u drugi krug. Ona je ocenila da je u prednosti u odnosu na kandidata koalicije Ujedinjena Srbija Zdravka… »
Đurđević Stamenkovski: Bolji sam kandidat od Ponoša, ulazimo u Skupštinu
Nova 26.03.2022
Kandidat Srpske stranke Zavetnici za predsednika Srbije Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su brojne ankete pokazale da ima šanse da uđe u drugi krug i ocenila da je u prednosti u odnosu na kandidata koalicije Ujedinjena Srbija Zdravka Ponoša… »
Vesti dana »
Nešović: Završni ispit iz srpskog jezika protekao bez problema, gimnazije i dalje prvi izbor učenika
Glas juga pre 51 minutajoš 52 povezane
Požar u tržnom centru na Novom Beogradu: 'To je planulo i gotovo…'
BBC News pre 1 satjoš 61 povezana
Lažni doktor iz Severne Makedonije uhapšen u Vranju: Građanima pričao da su im rođaci teško povređeni i uzimao novac
Glas juga pre 20 minutajoš 30 povezanih
Devetoro poginulo, oštećena Kijevsko-pečerska lavra u ruskom napadu
BBC News pre 1 satjoš 36 povezanih
Kreće velika akcija saobraćajne policije: U petak 24 časa kontrole vozača
Glas Zapadne Srbije pre 51 minutajoš 25 povezanih