Povezane vesti
Milica Đurđević Stamenkovski: Bolji sam kandidat od Ponoša, Zavetnici ulaze u Skupštinu
Pravda 26.03.2022
Kandidat Srpske stranke Zavetnici za predsednika Srbije Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su brojne ankete pokazale da ima šanse da uđe u drugi krug i ocenila da je u prednosti u odnosu na kandidata koalicije Ujedinjena Srbija Zdravka Ponoša… »
Đurđević Stamenkovski: Zavetnici ulaze u Skupštinu, bolji sam kandidat od Ponoša
Radio 021 26.03.2022
Kandidat Srpske stranke Zavetnici za predsednika Srbije Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su brojne ankete pokazale da ima šanse da uđe u drugi krug. Ona je ocenila da je u prednosti u odnosu na kandidata koalicije Ujedinjena Srbija Zdravka… »
Đurđević Stamenkovski: Bolji sam kandidat od Ponoša, ulazimo u Skupštinu
Nova 26.03.2022
Kandidat Srpske stranke Zavetnici za predsednika Srbije Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su brojne ankete pokazale da ima šanse da uđe u drugi krug i ocenila da je u prednosti u odnosu na kandidata koalicije Ujedinjena Srbija Zdravka Ponoša… »
Vesti dana »

Rhmz se oglasio o vikendu, pa pomenuo i petak: Od sutra kreće preokret, ovako će izgledati
Telegraf pre 2 satajoš 25 povezanih

Janković o javnoj raspravi o Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima: Svako ko je želeo da učestvuje imao vremena da se prijavi
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih

Poljaci "digli ruke" - Navijač Leha su već među elitom, fudbaleri će teško do nje!
Sportske.net pre 1 satjoš 48 povezanih

Oglasio se Putin! Sledi istorijski sastanak sa Trampom: Otkrio je gde će se najverovatnije održati i da li će se sastati sa Zelenskim!
Kurir pre 23 minutajoš 48 povezanih