Povezane vesti
Milica Đurđević Stamenkovski: Bolji sam kandidat od Ponoša, Zavetnici ulaze u Skupštinu
Pravda 26.03.2022
Kandidat Srpske stranke Zavetnici za predsednika Srbije Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su brojne ankete pokazale da ima šanse da uđe u drugi krug i ocenila da je u prednosti u odnosu na kandidata koalicije Ujedinjena Srbija Zdravka… »
Đurđević Stamenkovski: Zavetnici ulaze u Skupštinu, bolji sam kandidat od Ponoša
Radio 021 26.03.2022
Kandidat Srpske stranke Zavetnici za predsednika Srbije Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su brojne ankete pokazale da ima šanse da uđe u drugi krug. Ona je ocenila da je u prednosti u odnosu na kandidata koalicije Ujedinjena Srbija Zdravka… »
Đurđević Stamenkovski: Bolji sam kandidat od Ponoša, ulazimo u Skupštinu
Nova 26.03.2022
Kandidat Srpske stranke Zavetnici za predsednika Srbije Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su brojne ankete pokazale da ima šanse da uđe u drugi krug i ocenila da je u prednosti u odnosu na kandidata koalicije Ujedinjena Srbija Zdravka… »
Vesti dana »

Zaustavite primenu sile nad Srbima: Eparhija Raško-prizrenska se oglasila posle maltretiranja srpskog maturanta na KiM
Kurir pre 44 minutajoš 4 povezane

Stefan Đoković u ulozi novinara: Novak dobio pitanje od sina na konferenciji za medije i nasmejao sve odgovorom
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Mup preplavio puteve: Pojačana kontrola saobraćaja na snazi: Na radaru policije ova grupa vozila, evo pravila koja morate znati
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Đurić: Prijatan i srdačan razgovor sa zamenikom državnog sekretara SAD (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane