Povezane vesti

Milica Đurđević Stamenkovski: Bolji sam kandidat od Ponoša, Zavetnici ulaze u Skupštinu

Milica Đurđević Stamenkovski: Bolji sam kandidat od Ponoša, Zavetnici ulaze u Skupštinu

Pravda 26.03.2022
Kandidat Srpske stranke Zavetnici za predsednika Srbije Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su brojne ankete pokazale da ima šanse da uđe u drugi krug i ocenila da je u prednosti u odnosu na kandidata koalicije Ujedinjena Srbija Zdravka… »
Đurđević Stamenkovski: Zavetnici ulaze u Skupštinu, bolji sam kandidat od Ponoša

Đurđević Stamenkovski: Zavetnici ulaze u Skupštinu, bolji sam kandidat od Ponoša

Radio 021 26.03.2022
Kandidat Srpske stranke Zavetnici za predsednika Srbije Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su brojne ankete pokazale da ima šanse da uđe u drugi krug. Ona je ocenila da je u prednosti u odnosu na kandidata koalicije Ujedinjena Srbija Zdravka… »
Đurđević Stamenkovski: Bolji sam kandidat od Ponoša, ulazimo u Skupštinu

Đurđević Stamenkovski: Bolji sam kandidat od Ponoša, ulazimo u Skupštinu

Nova 26.03.2022
Kandidat Srpske stranke Zavetnici za predsednika Srbije Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su brojne ankete pokazale da ima šanse da uđe u drugi krug i ocenila da je u prednosti u odnosu na kandidata koalicije Ujedinjena Srbija Zdravka… »

Vesti dana »