Povezane vesti
Milica Đurđević Stamenkovski: Bolji sam kandidat od Ponoša, Zavetnici ulaze u Skupštinu
Pravda 26.03.2022
Kandidat Srpske stranke Zavetnici za predsednika Srbije Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su brojne ankete pokazale da ima šanse da uđe u drugi krug i ocenila da je u prednosti u odnosu na kandidata koalicije Ujedinjena Srbija Zdravka Ponoša… »
Đurđević Stamenkovski: Zavetnici ulaze u Skupštinu, bolji sam kandidat od Ponoša
Radio 021 26.03.2022
Kandidat Srpske stranke Zavetnici za predsednika Srbije Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su brojne ankete pokazale da ima šanse da uđe u drugi krug. Ona je ocenila da je u prednosti u odnosu na kandidata koalicije Ujedinjena Srbija Zdravka… »
Đurđević Stamenkovski: Bolji sam kandidat od Ponoša, ulazimo u Skupštinu
Nova 26.03.2022
Kandidat Srpske stranke Zavetnici za predsednika Srbije Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su brojne ankete pokazale da ima šanse da uđe u drugi krug i ocenila da je u prednosti u odnosu na kandidata koalicije Ujedinjena Srbija Zdravka Ponoša… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Radio 021 pre 2 satajoš 33 povezane
Fiskalni savet oštro kritikovao rebalans budžeta: Nejasno, netransparentno i neopravdano
Forbes pre 4 satijoš 35 povezanih
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon što je Indi poručila da je ona mrtva za nju
Blic pre 44 minutajoš 27 povezanih
Usvojen predlog RIK-a o paravanima: Na biračkim mestima biće postavljeni stari kartonski paravani i nove kabine
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana