Povezane vesti
Vulin: Za pet dana čak 1.600 vozača je prekoračilo brzinu u blizini pešačkog prelaza (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad 26.03.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je pripadnike saobraćajne policije koji u okviru međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja kontrolišu brzinu kretanja vozila na srpskim putevima On je ukazao da je u prvih pet dana akcije… »
Poražavajuća statistika: Za pet dana policija kontrolisala 20.000 vozača, prekršaj napravilo 17.700 njih
Telegraf 26.03.2022
Pripadnici Uprave saobraćajne policije do 27. marta 2022. sprovode akciju pojačane kontrole saobraćaja, koja je usmerena na kontrolu brzine kretanja vozila. U okviru međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja, tokom koje je kontrolisana brzina… »
Vesti dana »

"Hamas će pustiti svih 20 živih talaca, Izrael će se povući": Tramp: Dogovorena prva faza plana o okončanju borbi i oslobađanju zarobljenika
Blic pre 29 minutajoš 4 povezane

Petković odgovorio Vjosi Omani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 14 minutajoš 1 povezana

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

"Moja misija je završena": Lekorni odlazi, Makron će u narednih 48 sati imenovati novog premijera Francuske
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Veliki požar zahvatio dve porodične kuće u Zemunu: Vatrogasci na terenu (video)
Blic pre 14 minutajoš 1 povezana