Povezane vesti
Na kraju smo priče, rođaci: Pinki iz Rana umro u kasarni, imao 19 godina - "i dalje ga vidim kako sedi na stepenicama"
Mondo 26.03.2022
Prošlo je 22 godine od iznenadne smrti tada devetnaestogodišnjeg glumca Dušana Pekića, koga je proslavila uloga Pinkija u filmu "Rane". Prošlo je 22 godine od iznenadne smrti tada devetnaestogodišnjeg glumca Dušana Pekića, koga je proslavila uloga… »
22 Godine od smrti Pinkija: Sve mi se čini rođaci, da sam prošao bolje od vas! Poruka njegove majke sve će rasplakati
Kurir 26.03.2022
Prošlo je 22 godine od iznenadne smrti tada devetnaestogodišnjeg glumca Dušana Pekića, koga je proslavila uloga Pinkija u filmu "Rane". Danas gotovo zaboravljen, ali sećanje na njega čuvaju još samo njegovi najbliži. "Od mene do njega može se samo mostom… »
Vesti dana »
Protestna šetnja večeras u Užicu: Podrška novosadskim studentima
Ozon press pre 7 satijoš 45 povezanih
SRCE: Kakav je stav Ministarstva prosvete o zloupotrebi funkcije dekana Alanovića?
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 60 povezanih
Veljković: "Možemo igrati sa svima"; Lučić: "Protiv Selte na Marakani sve je moguće!"
Sportske.net pre 19 minutajoš 66 povezanih
"Evropa treba da bude srećna što je Tramp tu gde jeste": Da li su "Tatica" i "Trampov zviždač" rešili pitanje Grenlanda?
Euronews pre 59 minutajoš 23 povezane