Povezane vesti
Na kraju smo priče, rođaci: Pinki iz Rana umro u kasarni, imao 19 godina - "i dalje ga vidim kako sedi na stepenicama"
Mondo 26.03.2022
Prošlo je 22 godine od iznenadne smrti tada devetnaestogodišnjeg glumca Dušana Pekića, koga je proslavila uloga Pinkija u filmu "Rane". Prošlo je 22 godine od iznenadne smrti tada devetnaestogodišnjeg glumca Dušana Pekića, koga je proslavila uloga… »
22 Godine od smrti Pinkija: Sve mi se čini rođaci, da sam prošao bolje od vas! Poruka njegove majke sve će rasplakati
Kurir 26.03.2022
Prošlo je 22 godine od iznenadne smrti tada devetnaestogodišnjeg glumca Dušana Pekića, koga je proslavila uloga Pinkija u filmu "Rane". Danas gotovo zaboravljen, ali sećanje na njega čuvaju još samo njegovi najbliži. "Od mene do njega može se samo mostom… »
Vesti dana »

Visok, krupan policajac plakao je kao kiša i govorio “nisam došao da bijem svoj narod”: Ovako se novinari Nove sećaju 5. oktobra
Nova pre 14 minutajoš 10 povezanih

Rusija izvela žestok napad na Ukrajinu: Evropa u panici, Poljska podigla avione zbog pretnji uz granicu (Foto)
Mondo pre 44 minutajoš 13 povezanih

Vojvodina izgubila u gostima od Partizana, Tanjga poručio: "Čitava utakmica je laž"
Radio 021 pre 1 satjoš 12 povezanih