Повезане вести
Дачић: Борићемо се за Србију и социјалну правду
Дневник 26.03.2022
БЕОГРАД: Ми смо патриоте и најважнија нам је Србија, а она не сме ући у НАТО, у Уставу Србије мора да буде записано да ће бити војно неутрална, нема признања Косова и Метохије, изјавио је вечерас председник Социјалистичке… »
Дачић: Као премијер затражићу да се 22. октобар означи као Дан косовске победе
Н1 Инфо 26.03.2022
Носилац изборне листе коалиције око Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је да ће, уколико буде премијер Србије, предложити да се одмах донесе одлука да 22. октобар буде означен за Дан косовске победе, наводећи… »
Дачић поручио да ће као премијер штитити националне интересе: Нема уласка у НАТО
Еуроневс 26.03.2022
Лидер Социјалистичке партије Србије (СПС) и председник парламента Ивица Дачић изјавио је данас да ће као премијер штитити националне интересе, уз поруку "нема уласка у НАТО". Дачић је навео да је за Србију најбоље да он буде… »
Дачић: Нисам русофил и не мрзим Америку, волим Србију и оне који нас штите и поштују
Нови магазин 26.03.2022
Носилац изборне листе коалиције око Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је данас да није русофил и да не мрзи Америку већ да "једино" воли Србију и оне који је штите и поштују. "Не интересује ме ни Исток ни… »
Дачић: Нисам русофил и не мрзим САД, волим Србију и оне који нас штите и поштују
Н1 Инфо 26.03.2022
Носилац изборне листе коалиције око Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је да није русофил и да не мрзи Америку већ да "једино" воли Србију и оне који је штите и поштују. „Не интересује ме ни Исток ни Запад… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 4 сатијош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
До 16 часова - 45.036 захтева за легализацију: Велико интересовање грађана
Ало пре 4 сатијош 49 повезаних
Ценовници свих трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере једним кликом
Морава инфо пре 5 сатијош 32 повезане