Povezane vesti
Dačić: Borićemo se za Srbiju i socijalnu pravdu
Dnevnik 26.03.2022
BEOGRAD: Mi smo patriote i najvažnija nam je Srbija, a ona ne sme ući u NATO, u Ustavu Srbije mora da bude zapisano da će biti vojno neutralna, nema priznanja Kosova i Metohije, izjavio je večeras predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica… »
Dačić poručio da će kao premijer štititi nacionalne interese: Nema ulaska u NATO
Euronews 26.03.2022
Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) i predsednik parlamenta Ivica Dačić izjavio je danas da će kao premijer štititi nacionalne interese, uz poruku "nema ulaska u NATO". Dačić je naveo da je za Srbiju najbolje da on bude premijer, Aleksandar… »
Dačić: Kao premijer zatražiću da se 22. oktobar označi kao Dan kosovske pobede
N1 Info 26.03.2022
Nosilac izborne liste koalicije oko Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da će, ukoliko bude premijer Srbije, predložiti da se odmah donese odluka da 22. oktobar bude označen za Dan kosovske pobede, navodeći da je na taj dan… »
Dačić: Nisam rusofil i ne mrzim Ameriku, volim Srbiju i one koji nas štite i poštuju
Novi magazin 26.03.2022
Nosilac izborne liste koalicije oko Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da nije rusofil i da ne mrzi Ameriku već da "jedino" voli Srbiju i one koji je štite i poštuju. "Ne interesuje me ni Istok ni Zapad nego Srbija… »
Dačić: Nisam rusofil i ne mrzim SAD, volim Srbiju i one koji nas štite i poštuju
N1 Info 26.03.2022
Nosilac izborne liste koalicije oko Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da nije rusofil i da ne mrzi Ameriku već da "jedino" voli Srbiju i one koji je štite i poštuju. „Ne interesuje me ni Istok ni Zapad nego Srbija. Jedino… »
Vesti dana »
Automobil pokupio na haubi čoveka tokom blokade u Požarevcu (VIDEO)
Danas pre 44 minutajoš 100 povezanih
(Foto, video) ovako sada izgleda Notr Dam! Makron obišao katedralu u Parizu, koja je obnovljena nakon stravičnog požara
Blic pre 3 satajoš 19 povezanih