Povezane vesti

Dejan sa njom pokušava da ostvari sve što nije sa mnom Dalila odbrusila Aleks u emisiji, ona otkrila šta joj smeta kod…

Dejan sa njom pokušava da ostvari sve što nije sa mnom Dalila odbrusila Aleks u emisiji, ona otkrila šta joj smeta kod…

Kurir 26.03.2022
Aleksandra Nikolić je otvorila dušu o vezi sa Dejanom Dragojevićem, pa iskreno proznala šta joj smeta kod njega. - Trenutno sam željna toga da imam pravo da kažem šta poželim, a da mi se ne zameri i da ne dobijem reakcije, koje sam dobila pre neki… »
Dalila i Aleks zaratile zbog s*ksa sa Dejanom usred emisije! Dragojevićka urnisala devojku bivšeg muža: Znamo šta smo…

Dalila i Aleks zaratile zbog s*ksa sa Dejanom usred emisije! Dragojevićka urnisala devojku bivšeg muža: Znamo šta smo…

Kurir 26.03.2022
Aleksandra Nikolić i Dalila Dragojević postale su ljute rivalke nakon što je Aleksandra započela vezu sa Dejanom, a prethodno je bila i sa Filipom Carem, sa kojim je Dalila prevarila muža. One su sada gostovale zajedno u emisiji, a voditeljka Sanja… »
Sanja Marinković ponovo proziva gošće! Potkačila zadrugarku: "Kako možeš da dobiješ ljubav od muškarca kom si animir…

Sanja Marinković ponovo proziva gošće! Potkačila zadrugarku: "Kako možeš da dobiješ ljubav od muškarca kom si animir…

Blic 26.03.2022
Aleksandra Nikolić i Dalila Dragojević našle su se na istom mestu gde su otvorile dušu o svom boravku u rijalitiju. Njima su se pridružile zadrugarke Anđela Đuričić, Viktorija Mitrović Viki i Sandra Rešić u emisiji "Magazin In". Ono što je… »

Vesti dana »