Повезане вести

Дејан са њом покушава да оствари све што није са мном Далила одбрусила Алекс у емисији, она открила шта јој смета код…

Дејан са њом покушава да оствари све што није са мном Далила одбрусила Алекс у емисији, она открила шта јој смета код…

Курир 26.03.2022
Александра Николић је отворила душу о вези са Дејаном Драгојевићем, па искрено прознала шта јој смета код њега. - Тренутно сам жељна тога да имам право да кажем шта пожелим, а да ми се не замери и да не добијем реакције, које… »
Далила и Алекс заратиле због с*кса са Дејаном усред емисије! Драгојевићка урнисала девојку бившег мужа: Знамо шта смо гледали!…

Далила и Алекс заратиле због с*кса са Дејаном усред емисије! Драгојевићка урнисала девојку бившег мужа: Знамо шта смо гледали!…

Курир 26.03.2022
Александра Николић и Далила Драгојевић постале су љуте ривалке након што је Александра започела везу са Дејаном, а претходно је била и са Филипом Царем, са којим је Далила преварила мужа. Оне су сада гостовале заједно у емисији… »
Сања Маринковић поново прозива гошће! Поткачила задругарку: "Како можеш да добијеш љубав од мушкарца ком си анимир дама? То…

Сања Маринковић поново прозива гошће! Поткачила задругарку: "Како можеш да добијеш љубав од мушкарца ком си анимир дама? То…

Блиц 26.03.2022
Александра Николић и Далила Драгојевић нашле су се на истом месту где су отвориле душу о свом боравку у ријалитију. Њима су се придружиле задругарке Анђела Ђуричић, Викторија Митровић Вики и Сандра Решић у емисији "Магазин Ин"… »

Вести дана »