Povezane vesti
Veljko Nikolić: Teško mi je pala operacija, verujem u duplu krunu
Nova 26.03.2022
Nikolić već dugo van terena Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić rekao je da oporavak od povrede zgloba, koji je nedavno operisao, ide po planu i dodao da veruje da će crveno-beli osvojiti duplu krunu ove sezone. „Dugo sam se borio s tom povredom, a na… »
‘Za sada sve ide po planu’: Veljko Nikolić se uspešno oporavlja, ima brutalno jaku poruku za Delije!
Hot sport 26.03.2022
Lepe vesti za navijače Crvene zvezde. Vezni fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić uspešno se oporavlja od povrede zgloba koji je nedavno operisao, a koji ga muči još od početka sezone. – Dugo sam se borio s tom povredom, a na zimskim pripremama je… »
Vesti dana »

(Mapa) paklene vrućine stižu! Rhmz od jutros niže upozorenja: Temperature idu i preko 38 stepeni, alarmi u celoj zemlji
Blic pre 5 minutajoš 12 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izraelski bezbednosni kabinet odobrio plan za preuzimanje kontrole nad gradom Gazom
Euronews pre 25 minutajoš 8 povezanih

Trilaterala za mir u Ukrajini – tri lidera s uslovima za pregovore, ko će okončati rat
RTS pre 41 minutajoš 9 povezanih

Pune ruke posla za ekipe Hitne pomoći u udesima u Beogradu povređeno je sedam osoba
Alo pre 36 minutajoš 8 povezanih