Повезане вести
Јокић: Далеко је ЕП, не размишљам сада о репрезентацији
Спортски журнал 26.03.2022
Јокић очекује посету селектора Светислава Пешића и спортског директора репрезентације Драгана Тарлаћа. Кошаркаш Денвера и српски репрезентативац Никола Јокић изјавио је данас да још не размишља о Европском првенству и да је… »
Јокић сурово искрен у вези националног дреса: „Не размишљам о репрезентацији, заборавио сам датум кад Пешић долази“!
Хот спорт 26.03.2022
Центар истиче да је тренутно фокусиран само на садашњост! Кошаркаш Денвер Нагетса, Никола Јокић, причао је за Глас Америке о бројним актуелним темема везаних за саму НБА лигу, али и ономе што вероватно највише фанова са ових… »
Јокић: Далеко је ЕП, не размишљам сада о репрезентацији
Радио сто плус 26.03.2022
Кошаркаш Денвера и српски репрезентативац Никола Јокић изјавио је данас да још не размишља о Европском првенству и да је тренутно фокусиран само на НБА сезону. „Далеко је Евробаскет. Не размишљам о тим стварима уопште, о… »
Хоће ли Никола Јокић играти на Евробаскету: "Радујем се доласку Пешића, али не размишљам о Србији"
Спортске.нет 26.03.2022
Најбољи кошаркаш НБА лиге из прошле сезоне Никола Јокић рекао је да још није време да размишља о потенцијалном учешћу на Евробаскету. Он није одбацио могућност да ће играти на предстојећем Европском првенству за Србију, али за… »
Јокић: О Евробаскету кад дође време, размишљам о садашњости
Н1 Инфо 26.03.2022
Актуелни МВП НБА лиге Никола Јокић каже за Глас Америке да још не размишља о Евробаскету, пошто му је у току сезона са Денвер Нагетсима. Европско првенство одржава се од 1. до 18. септембра. „Ја не размишљам о тим стварима… »
Јокић: Не размишљам још о Евробаскету, видећемо кад дође
Спорт клуб 26.03.2022
Актуелни МВП НБА лиге Никола Јокић каже за Глас Америке да још не размишља о Евробаскету, пошто му је у току сезона са Денвер Нагетсима. Европско првенство одржава се од 1. до 18. септембра. „Ја не размишљам о тим стварима… »
Уопште не размишљам о репрезентацији, чекам да ме посети пешић! Никола Јокић проговорио о националном тиму и селектору
Мондо 26.03.2022
Најбољи кошаркаш НБА лиге за сада није желео да се огласи по питању надолазећег Еуробаскета. Најбољи кошаркаш НБА лиге за сада није желео да се огласи по питању надолазећег Еуробаскета. Актуелни МВП НБА лиге Никола Јокић у… »
Јокић за Глас Америке: Задовољни смо где смо, биће много лакше са Маријем и Портером
Глас Америке 26.03.2022
ВАШИНГТОН — НБА лига полако улази у завршницу регуларног дела сезоне, плеј-оф је близу, а чини се да никад више тимова није претендовало на титулу. Један од њих је и Денвер - Николе Јокића, који је у специфичној ситуацији због… »
Вести дана »
Однели сва три бода са фриулија: Фудбалери Ђенове победили Удинезе
Курир пре 26 минутајош 29 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 6 сатијош 29 повезаних