Povezane vesti
Ljubljančani otkrili ''ključ'' za pobedu nad Partizanom?
Sportske.net 26.03.2022
Ekipa Cedevite Olimpije izvanredno igra u poslednje vreme, ređa pobede i u AdmiralBet ABA ligi i u Evrokupu, a u nedelju od 17 časova odmeriće snage sa Partizanom u derbiju 24. kola AdmiralBet ABA lige. Trener ekipe iz Ljubljane Jurica Golemac je u… »
Istorijski meč u retro dresovima - Obradović: Cedevita Olimpija je u izvanrednoj formi
Sportski žurnal 26.03.2022
Mi treba da igramo kao što smo to uradili protiv Slaska i protiv Metropolitana. Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je Cedevita Olimpija u sjajnoj formi i da je zato pred njegovom ekipom pravi izazov u predstojećem meču ABA… »
Sudar dve forme u usponu
Danas 26.03.2022
Gostovanje Partizana Cedeviti Olimpiji nije samo derbi 24. kola ABA lige, i meč koji dosta može da utiče na poredak u vrhu tabele, već i sudar dve ekipe koje su u jasno vidljivom usponu forme što rezultati u regionu i Evrokupu nedvosmisleno pokazuju… »
Vesti dana »
Iranski ambasador otkrio detalje o ranjavanju ajatolaha! Modžtaba Hamnei preživeo bombardovanje: "Mislim da je u bolnici, ne može da održi govor"
Kurir pre 1 satjoš 47 povezanih
"Nema više šta da se gađa u Iranu! Kada će kraj rata? Pa, kada ja budem želeo!" Tramp tvrdi da je Amerika uništila sve što je mogla (video, foto)
Kurir pre 13 minutajoš 70 povezanih
Žigmanov osuđuje izjavu potpredsednika Skupštine Vojvodine o Hrvatima: "Čitav narod dehumanizuje"
Radio 021 pre 9 minutajoš 20 povezanih
Narodna banka Srbije: Instant plaćanja ponovo dostupna, sistem se stabilizuje
Sputnik pre 3 satajoš 22 povezane