Povezane vesti
Rada Manojlović blokirala kiju, ona je žestoko prozvala: "Imam grozno mišljenje o tebi"
Blic 26.03.2022
Pevačica i rijaliti pobednica Kija Kockar zaratila je sa pevačicom Radom Manojlović. Naime, Rada je najpre blokirala Kockarevu na Tviteru, a zatim se posle njenog poteza oglasila Kija. Ona je javno isporozivala Radu Manojlović i otkrila da o njoj nema… »
Grozno mišljenje o tebi imam odavno! Gori tviter zbog svađe: Rada blokirala Kiju, ova je pokopala i zapretila - Zna ona
Mondo 26.03.2022
Novi rat na estradi?! Novi rat na estradi?! Pobednica Zadruge 1 i pevačica Kristina Kija Kockar zaratila je s koleginicom Radom Manojlović, što je i potvrdila na društvenim mrežama. Kija je videla da ju je Rada blokirala na Tviteru, pa se oglasila… »
Rada Manojlović za Nova.rs otkriva zašto je blokirala Kiju Kockar na Tviteru
Nova 26.03.2022
Bivša rijaliti učesnica, a sada pevačica, odlučila je da zarati sa koleginicom putem društvenih mreža. Pevačica Kija Kockar požalila se na svom Tviter profilu zbog toga što ju je Rada Manojlović blokirala na ovoj društvenoj mreži, ali se nije… »
Rado, odavno imam grozno mišljenje o tebi! Da ne otkrivam sad: Kija Kockar isprozivala koleginicu, novi rat na estradi! (foto)
Kurir 26.03.2022
Pevačica Kristina Kija Kockar zaratila je sa koleginicom Radom Manojlović preko društvenih mreža. Naime, Kija je videla da ju je Rada blokirala na Tviteru, pa je izrazila svoje mišljenje javno. - Hahahaha... Rada koja se prži na naslove, a sama… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana