Повезане вести
Проговорила о послу Ане Бучевић, па поручила: Ја не практикујем такав вид рада на себи
Вести онлине 26.03.2022
Брат Маје Николић, музичар и продуцент Марко Николић, недавно се оженио мотивационом говорницом Аном Бучевић. Иако је певачица у сјајним односима са снајом, са којом често и објављује фотографије и снимке на друштвеним мрежама… »
Маја Николић оплела по снајки Ани Бучевић, па по Констракти
Нова 26.03.2022
Певачица је једна од ретких на јавној сцени која се не либи да каже шта мисли. И овога пута, певачица је била искрена и причала је о актуелним дешавањима на естради, а оплела је и по РТС-у и фестивалу „Песма за Евровизију“. Као… »
Не практикујем савете ане бучевић, ја сам верник: Маја Николић прокоментарисала снајку, па открила да ли улази у ријалити
Вечерње новости 26.03.2022
Фото Инстаграм/мајаниколиц_оффициал Маја је одмах након свадбе одушевљено причала о својој снајки и називала је сестром, а ево шта је сада, када је прошло неко време, имала да каже на ту тему: - Задовољна сам, али сам обећала… »
Не практикујем савете ане бучевић, ја сам верник: Маја Николић коментарисала на снајку, па споменула Песму за Евровизију и…
Курир 26.03.2022
Маја Николић једна је од ретких на јавној сцени која се не либи да каже шта мисли, не обазирући се да ће се због тога што нема длаке на језику некоме замерити. И овога пута, певачица је била искрена и причала је о актуелним… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 14 минутајош 43 повезане
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 3 сатајош 29 повезаних
Шта се дешава са еврима у мењачницама: Огласила се Народна банка Србије и саопштила шта ће бити с курсом
Курир пре 33 минутајош 22 повезане