Повезане вести
Нуцци открио шта мисли о Констракти
Нова 26.03.2022
Познати музичар проговорио је о послу, овогодишњој представници Србије на Евровизији, пороку, али и емотивном статусу. „Радили смо Цирих, Љубљану, било је све пуно. Навикао сам сад на то, мало звучи надмено. Увек се трудим да… »
Нући проговорио о Констракти: "Изненађен сам", идол младих признаје да стално наступа под гасом, а ево шта каже о емотивном…
Блиц 26.03.2022
Познати музичар Нући, илити Игор Панић, како му гласи право име, проговорио је о послу, Констракти, пороку, али и емотивном статусу. - Радили смо Цирих, Љубљану, било је све пуно. Навикао сам сад на то, мало звучи надмено. Увек… »
Вести дана »

Посланици Европског парламента усвојили резолуцију о Србији: 457 гласало за, 103 против
Блиц пре 32 минутајош 21 повезана

Шта су усвојили посланици Скупштине: Допуне Закона о извршењу и обезбеђењу, лекс специјалис о изложби Експо…
Нова економија пре 1 сатјош 45 повезаних

Мићин: Први новембар у Новом Саду обележићемо хришћанским обичајима и одласком у цркву
НИН пре 1 сатјош 26 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Русија у "нон пејперу" тражи читав Донбас? Руске снаге покренуле напад на украјинска енергетска постројења
РТВ пре 2 сатајош 79 повезаних

Саша Обрадовић се огласио о доласку Батлера у Звезду: "Ја сам у свом свету, не гледам подкасте"
Мондо пре 1 сатјош 31 повезана