Povezane vesti
Nucci otkrio šta misli o Konstrakti
Nova 26.03.2022
Poznati muzičar progovorio je o poslu, ovogodišnjoj predstavnici Srbije na Evroviziji, poroku, ali i emotivnom statusu. „Radili smo Cirih, Ljubljanu, bilo je sve puno. Navikao sam sad na to, malo zvuči nadmeno. Uvek se trudim da dam svoj maksimum. Kažu… »
Nući progovorio o Konstrakti: "Iznenađen sam", idol mladih priznaje da stalno nastupa pod gasom, a evo šta kaže o emotivnom…
Blic 26.03.2022
Poznati muzičar Nući, iliti Igor Panić, kako mu glasi pravo ime, progovorio je o poslu, Konstrakti, poroku, ali i emotivnom statusu. - Radili smo Cirih, Ljubljanu, bilo je sve puno. Navikao sam sad na to, malo zvuči nadmeno. Uvek se trudim da dam svoj… »
Vesti dana »
"Ili dogovor ili će biti desetkovani" Tramp oči u oči sa Sijem posle 9 godina: Dok on preti Iranu, Kinezi mu poručuju da je snob
Blic pre 39 minutajoš 57 povezanih
U Skupštini žustra polemika vlasti i opozicije o izbornim zakonima, oprečni stavovi o ispunjavanju preporuka ODIHR-a
RTV pre 1 satjoš 44 povezane
Iran: SAD više ne mogu da transportuju oružje kroz Ormuski moreuz; Centkom: Američki lovac F-35A patrolira iznad moreuza
RTS pre 49 minutajoš 37 povezanih
Brat pevača grupe Lavina poslao poruku Srbima: Oglasio se iz Beča nakon što su prošli u finale Evrovizije (foto)
Blic pre 49 minutajoš 72 povezane
Zelenski: Ukrajina pod najvećim udarom od početka rata - Rusija lansirala 800 dronova, na meti regioni blizu NATO granica
RTS pre 14 minutajoš 26 povezanih