Повезане вести

Дачић: Борићемо се за Србију и социјалну правду

Курир 27.03.2022
Коалиција коју чине Şоцијалистичка партија Србије, Јединствена Србија и Зелени Србије, одржала је конвенцију на Новом Београду, на којој је председник СПС, Ивица Дачић изјавио да не можемо да бирамо време у којем живимо, али… »
Кандидат СПС за градоначелника Београда Тома Фила: Увек се понашам као победник, жеља ми је да своју мудрост пренесем младима…

Кандидат СПС за градоначелника Београда Тома Фила: Увек се понашам као победник, жеља ми је да своју мудрост пренесем младима…

Курир 27.03.2022
Очекујем одличне резултате и велику подршку за Социјалистичку партију Србије на предстојећим изборима, а онда природно и логично да премијер Србије буде Ивица Дачић. Верујем да имам добре шансе да постанем градоначелник Београда… »

Блиц 27.03.2022
Ми смо патриоте и најважнија нам је Србија, а она не сме ући у НАТО, у Уставу Србије мора да буде записано да ће бити војно неутрална, нема признања Косова и Метохије, изјавио је у суботу председник Социјалистичке партије Србије… »
Дачић: Као премијер затражићу да се 22. октобар означи као Дан косовске победе

Дачић: Као премијер затражићу да се 22. октобар означи као Дан косовске победе

Данас 26.03.2022
Носилац изборне листе коалиције око Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је данас да ће, уколико буде премијер Србије, предложиће да се одмах донесе одлука да 22. октобар буде означен за Дан косовске победе… »

Вести дана »