Повезане вести

Вучић: Руси као да се играју америчким речником

Вучић: Руси као да се играју америчким речником

Вести онлине 27.03.2022
Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је данас да Руси у својим медијским извештајима о сукобу у Украјини користе исти речник који су САД и западне европске земље користиле приликом извештавња НАТО агресије на… »
"Морамо да се припремимо за дуготрајни рат": Вучић открио - Највише ме брине Бајденова изјава

"Морамо да се припремимо за дуготрајни рат": Вучић открио - Највише ме брине Бајденова изјава

Мондо 27.03.2022
Председник Србије Александар Вучић рекао је да га забрињава изјава америчког председника Џо Бајдена који је назвао руског председника Владимира Путина "касапином". Председник Србије Александар Вучић рекао је да га забрињава… »
Вучић: Забрињава ме Бајденова изјава о дуготрајном рату

РТВ 27.03.2022
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић рекао је да га забрињава јучерашња изјава шефа америчке државе Џозефа Бајдена да треба да се спремимо на дуготрајни рат. Вучић је, на ТВ Прва, казао да је у првом разговору са… »
"Треба да се припремимо за дуги рат": Вучић: Једна Бајденова изјава ме је изузетно забринула

"Треба да се припремимо за дуги рат": Вучић: Једна Бајденова изјава ме је изузетно забринула

Блиц 27.03.2022
Председник Србије Александар Вучић рекао је да га забрињава изјава америчког председника Џо Бајдена који је назвао руског председника Владимира Путина "касапином". -Забрињава ме ситуација у Украјини. Све ме забрињава. Ви… »

Дневник 27.03.2022
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић рекао је да га забрињава јучерашња изјава шефа америчке државе Џозефа Бајдена да треба да се спремимо на дуготрајни рат. Вучић је, на ТВ Прва, казао да је у првом разговору са… »
"Забринула ме Бајденова друга изјава" Вучић о упозорењу америчког председника - "припремамо се за дугу борбу и рат"

"Забринула ме Бајденова друга изјава" Вучић о упозорењу америчког председника - "припремамо се за дугу борбу и рат"

Србија данас 27.03.2022
Предсдник Србије Александар Вучић гост је емисије "Јутро" на ТВ Прва говорио односима САД и Русије. Вучић је на питање да ли га забрињава распламсавање сукоба у Украјини одговорио да није аналитичар и да не може да се понаша… »

Вести дана »