Povezane vesti
Vučić: Rusi kao da se igraju američkim rečnikom
Vesti online 27.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas da Rusi u svojim medijskim izveštajima o sukobu u Ukrajini koriste isti rečnik koji su SAD i zapadne evropske zemlje koristile prilikom izveštavnja NATO agresije na Srbiju 1999. godine… »
"Moramo da se pripremimo za dugotrajni rat": Vučić otkrio - Najviše me brine Bajdenova izjava
Mondo 27.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga zabrinjava izjava američkog predsednika Džo Bajdena koji je nazvao ruskog predsednika Vladimira Putina "kasapinom". Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga zabrinjava izjava američkog… »
Vučić: Zabrinjava me Bajdenova izjava o dugotrajnom ratu
RTV 27.03.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga zabrinjava jučerašnja izjava šefa američke države Džozefa Bajdena da treba da se spremimo na dugotrajni rat. Vučić je, na TV Prva, kazao da je u prvom razgovoru sa Bajdenom shvatio da… »
"Treba da se pripremimo za dugi rat": Vučić: Jedna Bajdenova izjava me je izuzetno zabrinula
Blic 27.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga zabrinjava izjava američkog predsednika Džo Bajdena koji je nazvao ruskog predsednika Vladimira Putina "kasapinom". -Zabrinjava me situacija u Ukrajini. Sve me zabrinjava. Vi vidite jednu rekao bih… »
Vučić: Zabrinjava me Bajdenova izjava o dugotrajnom ratu
Dnevnik 27.03.2022
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga zabrinjava jučerašnja izjava šefa američke države Džozefa Bajdena da treba da se spremimo na dugotrajni rat. Vučić je, na TV Prva, kazao da je u prvom razgovoru sa Bajdenom shvatio da on… »
"Zabrinula me Bajdenova druga izjava" Vučić o upozorenju američkog predsednika - "pripremamo se za dugu borbu i rat"
Srbija danas 27.03.2022
Predsdnik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije "Jutro" na TV Prva govorio odnosima SAD i Rusije. Vučić je na pitanje da li ga zabrinjava rasplamsavanje sukoba u Ukrajini odgovorio da nije analitičar i da ne može da se ponaša tako, ali, kako je… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane