Повезане вести

Новак сигурно први још 7 дана – Медведев опет може да га свргне са трона

Новак сигурно први још 7 дана – Медведев опет може да га свргне са трона

Нова 27.03.2022
Борба за прво место на свету дуго није била неизвеснија. Налазимо се у новој ери тениса (неки би рекли силом прилика) где ће сваки бод бити изузетно значајан за тенисера који жели да носи звање најбољег на свету. Новак Ђоковић… »
Медведев жели експресно да се врати на врх, ево шта треба да уради како би остварио циљ „То што сам био први ми нико не може…

Медведев жели експресно да се врати на врх, ево шта треба да уради како би остварио циљ „То што сам био први ми нико не може…

Хот спорт 27.03.2022
Данил Медведев мотивисан! Руски тенисер Данил Медведев изузетно је поносан на чињеницу да је био први тенисер света. Данил је на тој позицији био читаве две недеље раније ове године, али га је рана елиминација у Индијан Велсу… »
Медведев жели поново на врх: Веома сам мотивисан

Вести онлине 27.03.2022
Рус Данил Медведев изузетно је поносан на чињеницу да је био први тенисер света, а нада се да ће на тој позицији бити поново после мастерса у Мајамију. Медведев би могао поново да понесе титулу ‘најбољег тенисера света’ ако би… »

Н1 Инфо 27.03.2022
Рус Данил Медведев изузетно је поносан на чињеницу да је био први тенисер света, а нада се да ће на тој позицији бити поново после мастерса у Мајамију. Медведев би могао поново да понесе титулу ‘најбољег тенисера света’ ако би… »

Спорт клуб 27.03.2022

Вести дана »