Povezane vesti
Ne moram ja više da prolazim kroz neke kastinge: Radmila Živković brutalno iskreno progovorila o položaju glumaca danas!
Kurir 27.03.2022
Glumica Radmila Živković, koju mnogi pamte po ulogama u seriji "Kamiondžije" kao i "Sivi dom","Srećni ljudi" i "Otvorena vrata" i filmovima "O pokojniku sve najlepše", "Balkan ekspres 2", "Zona Zamfirova" i "Stižu dolari" već dvadeset godina nije… »
Dudu piroćanku ne zanima Beograd! Glumica odustala od života pod svetlom reflektora, pa se posvetila svojoj navećoj ljubavi!
Kurir 27.03.2022
Popularne serije " Stižu dolari", " Porodično blago" i " Srećni ljudi" nasmejavale su mnoge generacije svojim neverovatnim pričama, ali i fantastičnim glumcima koji su ih obeležili. Glumica Katarina Vićentijević, koju mnogi danas pamte po ulogama… »
Vesti dana »

Vozač Vojske Srbije osuđen na 12 godina zbog pogibije pet osoba u nesreći kod Raške
RTS pre 2 minutajoš 25 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike osnovnih škola za određene kategorije učenika
Niške vesti pre 37 minutajoš 14 povezanih

Napeto u Bloku 4: Investitor doveo privatno obezbeđenje, došlo do guranja sa stanarima
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih

FOTO Student Pravnog fakulteta, čiji je otac policijski general penzionisan zbog blokada, napadnut tokom noći: „Petorica su me tukla, razbili su mi glavu“
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

Orion telekom ukinuo N1 iz ponude, korisnike obavestili pola sata pre prekida programa
Luftika pre 3 minutajoš 11 povezanih