Povezane vesti
Vučević:Siguran sam da među ovim sjajnim klincima "čuče" budući gradonačelnici i ministri, ljudi koji će voditi ovaj grad i…
Kurir 27.03.2022
Prelomni momenat koji je doveo do toga da želim da se bavim politikom mladih dog miodio se 28. juna 1989, kada sam na televiziji gledao obeležavanje 600 godina od Kosovskog boja, a onda i pojava legendarnog filma na istu temu. View this post on Instagram… »
Vučević: U Čeneju i Kisaču ulažemo preko 2 milijarde dinara
Srbija danas 27.03.2022
Gradonačelnik Novog Sada ponosan na to koliko grad ulaže za komunalnu infrastrukturu. - Ponosan sam na rezultate svega što radimo u Čeneju i Kisaču, gde ulažemo preko 2 milijarde dinara za kanalizaciju, a čim rešimo taj komunalni problem, ova sela biće u… »
Vesti dana »

Nevreme stiglo do Bačke – u Subotici obilna kiša, oborena stabla u Mišićevu i Bajmoku
N1 Info pre 55 minutajoš 30 povezanih

Srbija završila pripreme za Evrobasket ubedljivom pobedom nad Slovenijom, Pešić zadovoljan pristupom i oprezan
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 60 povezanih

Netanjahu naređuje početak pregovora o oslobađanju talaca i odobrava planove za zauzimanje Gaze
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih

Ekskluziva Rojtersa: Ovo su svi uslovi koje je Putin postavio Ukrajini
Vesti online pre 3 satajoš 27 povezanih

Srpska lista o nasilju kurtijevih političara: Ispunjeni su svi zakonski uslovi za kandidate na izborima
Dnevnik pre 3 satajoš 22 povezane