Повезане вести
Мик Шумахер се огласио након стравичног удеса и одушевио све!
Спортске.нет 27.03.2022
Возач Хаса и син легендарног Михаела Шумахера, Мик Шумахер доживео је стравичан удес у квалификацијама за Велику награду Саудијске Арабије. Млади возач је у другом делу квалификација ударио у зид при огромној брзини од 270 км/х… »
Шумахер: Спреман сам 100% за трку
Спорт клуб 27.03.2022
Страшан удес Мика Шумахера у квалификацијама за трку за Велику награду Саудијске Арабије био је централна тема дана. Срећом, млади возач је добро, толико да и сам тврди да је потпуно спреман за тркање. – Спреман сам за тркање… »
Стравичан удес без већих последица: Шумахер пуштен из болнице
Вести онлине 27.03.2022
Возач Хаса, и син легендарног Михаела, Мик Шумахер пуштен је из болнице након великог инцидента у квалификацијама за трку Формуле 1 на стази у Џеди. Мик је потврдио да је добро, а његов тим је објавио да је Немац добро и да се… »
Језива сцена у формули 1: Мик Шумахер имао тежак удес у квалификацијама (видео)
Вечерње новости 26.03.2022
Фото: Принтскрин/Твиттер/@ТСН_Спортс Наиме, возач Хаса је у кривини број 12 при брзини од 273 км/х ударио у заштитну у заштитну ограду. На сву срећу он је преживео, али болид је тотално уништен. Ред Флаг 🚩 Мицк Сцхумацхер хас а… »
Вести дана »
Генерални директор НИС-а: Одобрени преговори о промени власништва, ускоро захтев за нову лиценцу
Еуроневс пре 1 сатјош 27 повезаних