Povezane vesti
Biljić: Koalicija Suverenisti predstavlja spoj tradicionalnog i modernog
N1 Info 27.03.2022
Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije Suverenisti Vojin Biljić izjavio je da su glavne odlike te koalicije što su otvoreni prema svemu što je moderno, ali da u isto vreme i čuvaju ono što je tradicionalno. „Imamo neki specifičan duh koji… »
Biljić (Suverenisti): Otvoreni smo za moderno, ali čuvamo tradicionalno
Nova 27.03.2022
Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije Suverenisti Vojin Biljić izjavio je da su glavne odlike te koalicije što su otvoreni prema svemu što je moderno, ali da u isto vreme i čuvaju ono što je tradicionalno. „Imamo neki specifičan duh koji… »
Biljić: Spoj tradicionalnog i modernog u Srbiji je jedini pravi put za budućost svih nas
Euronews 27.03.2022
Nosilac liste Suverenisti za beogradske izbore Vojin Biljić poručio je danas da je glavna odlika koalicije Suverenisti to što se zalažu za spoj tradicionalnog i modernog u Srbiji. "Mi smo ljudi koji smo ponosni, mi smo ljudi koji vole slobodu, i mi… »
Vesti dana »
I Šurlan iz pritvora prebačen na Institut u Sremskoj Kamenici: Ima više zdravstvenih tegoba
Radio 021 pre 2 satajoš 81 povezana
Uhapšen direktor JGSP "Novi Sad" kao pripadnik "balkanskog kartela“
RTS pre 22 minutajoš 72 povezane
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 2 satajoš 35 povezanih
Trenera Štutgarta ne vara Zvezdin položaj na tabeli: Razumemo zašto nisu osvojili nijedan bod
Sportski žurnal pre 10 minutajoš 34 povezane
Serija izraelskih vazdušnih napada na Bejrut u senci pregovora o primirju
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih