Повезане вести
Бело око мене све је бело! Аца Лукас искрено о дроги у његовим песмама - "Цела Србија шмрче кокаин, само ја наркоман!"
Мондо 27.03.2022
Аца Лукас никад искреније о својим песмама. Аца Лукас никад искреније о својим песмама. Аца Лукас гостовао је у емисији "Сценирање" која се емитује на Курир телевизији, где је коментарисао све актуелности из свог живота и… »
Цела Србија шмрче кокаин, само је Аца Лукас наркоман! Певач отворено о дроги и хејтерима: Ти што ме коментаришу немају с*КС…
Курир 27.03.2022
Певач Аца Лукас отворено је говорио у емисији "Сценирање" на Курир телевизији о наркотицима и негативним коментарима на његов рачун. Певач је заједно са водитељком Љиљом Станишић анализирао текстове својих песама, те се у… »
Вести дана »
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 3 минутајош 1 повезана
Почиње суђење за трагедију у дискотеци у Кочанима: Међу оптуженима за страдање 63 особе - власник објекта, градоначелник, неколико министара...
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Трамп срдачно примио у Вашингтону саудијског предстолонаследника Мохамеда бин Салмана
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Представнички дом америчког Конгреса усвојио закон о објави докумената из истраге о Епстину
Данас пре 2 сатајош 2 повезане