Povezane vesti
Belo oko mene sve je belo! Aca Lukas iskreno o drogi u njegovim pesmama - "Cela Srbija šmrče kokain, samo ja narkoman!"
Mondo 27.03.2022
Aca Lukas nikad iskrenije o svojim pesmama. Aca Lukas nikad iskrenije o svojim pesmama. Aca Lukas gostovao je u emisiji "Sceniranje" koja se emituje na Kurir televiziji, gde je komentarisao sve aktuelnosti iz svog života i karijere. Pevač je, između… »
Cela Srbija šmrče kokain, samo je Aca Lukas narkoman! Pevač otvoreno o drogi i hejterima: Ti što me komentarišu nemaju s*KS…
Kurir 27.03.2022
Pevač Aca Lukas otvoreno je govorio u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji o narkoticima i negativnim komentarima na njegov račun. Pevač je zajedno sa voditeljkom Ljiljom Stanišić analizirao tekstove svojih pesama, te se u jednom momentu dotakao svog… »
Vesti dana »
Oglasila se "D ekspres" kurirska služba: Predstavnici kompanije obišli povređene kolege u UKCV
Dnevnik pre 13 minutajoš 41 povezana
Saobraćajna nesreća u Kraljevu: Preminula devojčica (5), dečak teško povređen
NIN pre 17 minutajoš 31 povezana
Pavkov: Prenamene zemljišta u Deliblatskoj peščari neće biti, obnova će trajati bar pet do 10 godina
RTS pre 17 minutajoš 33 povezane
Vrućina ne odustaje ni poslednjih dana avgusta, temperatura do 36 stepeni
Zoom UE pre 47 minutajoš 23 povezane
Nastavljena sednica Skupštine Srbije na čijem dnevnom redu je i rebalans budžeta za 2026.
N1 Info pre 2 minutajoš 16 povezanih