Povezane vesti
Muškarci koji imaju ljubavnice su p**ke! Žestoka prozivka Ace Lukasa - "To rade samo klošari"
Mondo 28.03.2022
Folker Aca Lukas otkrio i da li je nekada varao supruge. Folker Aca Lukas otkrio i da li je nekada varao supruge Pevač Aca Lukas je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji otkrio da nikada nije prevario partnerku, ali i šta misli o muškarcima koji… »
"Ljubavnica zna za ženu, a žena za ljubavnicu": Lukas progovorio na temu varanja u braku: "Sad mogu da radim šta hoću"
Blic 27.03.2022
Folker Aca Lukas je priznao da nikada nije prevario suprugu, te žestoko osudio sve muškarce koji pored venčane supruge imaju ljubavnicu. - Nemam ja ljubavnice, ja sam čovek koji nema ljubavnice. Kad sam bio u braku, nisam imao ljubavnicu. Ljubavnica… »
Vesti dana »
Određen pritvor trinaestoj osobi koja je uhapšena zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 11 minutajoš 50 povezanih
Performans sa crvenom farbom viđen i protiv Putina: Opozicija bi da ruši vlast po ukrajinskom receptu! Instrukcije stižu iz istih centara moći?!
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih
Dogovor aktivista i opozicije: Stari savski most braniće svakodnevno i po jedan narodni poslanik
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
Jandrić: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
Telegraf pre 5 satijoš 22 povezane