Povezane vesti
Muškarci koji imaju ljubavnice su p**ke! Žestoka prozivka Ace Lukasa - "To rade samo klošari"
Mondo 28.03.2022
Folker Aca Lukas otkrio i da li je nekada varao supruge. Folker Aca Lukas otkrio i da li je nekada varao supruge Pevač Aca Lukas je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji otkrio da nikada nije prevario partnerku, ali i šta misli o muškarcima koji… »
"Ljubavnica zna za ženu, a žena za ljubavnicu": Lukas progovorio na temu varanja u braku: "Sad mogu da radim šta hoću"
Blic 27.03.2022
Folker Aca Lukas je priznao da nikada nije prevario suprugu, te žestoko osudio sve muškarce koji pored venčane supruge imaju ljubavnicu. - Nemam ja ljubavnice, ja sam čovek koji nema ljubavnice. Kad sam bio u braku, nisam imao ljubavnicu. Ljubavnica… »
Vesti dana »

Tramp uoči sastanka sa Putinom: 'Visoki ulozi', Lavrov u majici SSSR
BBC News pre 1 satjoš 57 povezanih

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i globalnim posledicama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 112 povezane

„Nismo vreće za udaranje“: Studenti objavili vreme i lokacije za proteste večeras
Danas pre 1 satjoš 123 povezane

Čuveni sportista reagovao zbog prebijanja građana, snimak brutalnog nasilja policije u Valjevu ga „naterao“ da se oglasi
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih