Povezane vesti

Abazović: Korak bliže ka formiranju manjinske vlade

Politika 28.03.2022
PODGORICA - Nakon održanih lokalnih izbora u Beranu i Ulcinju mandatar i lider URA Dritan Abazović kaže da veruje da su sada korak bliže ka formiranju manjinske vlade, a ako je, kako kaže, neko ne želi, njegov pokret je spreman za vanredne izbore… »
“Videćemo ko će da bude u novoj vladi”

“Videćemo ko će da bude u novoj vladi”

Vesti online 28.03.2022
Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović izjavio je da veruje da su tome korak bliži, nakon održavanja lokalnih izbora. – Ako neko ne želi manjinsku, odnosno evropsku vladu, mi smo spremni, idemo na izbore – rekao je Abazović. On je istaka… »
Abazović: Nakon izbora u Beranama i Ulcinju, korak bliže manjinskoj vladi

Abazović: Nakon izbora u Beranama i Ulcinju, korak bliže manjinskoj vladi

N1 Info 28.03.2022
Crna Gora je, posle lokalnih izbora u Beranama i Ulcinju, korak bliže formiranju manjinske vlade, ocenio je mandatar za sastav vlade i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović. On je novinarima rekao da očekuje da Crna Gora dobije vladu jer je… »

RTV 28.03.2022
PODGORICA - Nakon održanih lokalnih izbora u Beranu i Ulcinju mandatar i lider URA Dritan Abazović kaže da veruje da su sada korak bliže ka formiranju manjinske vlade, a ako je, kako kaže, neko ne želi, njegov pokret je spreman za vanredne izbore… »
Podele u Crnoj Gori Abazović: Ucene neprihvatljive, PzP ne pristaje na prekrajanje izborne volje

Podele u Crnoj Gori Abazović: Ucene neprihvatljive, PzP ne pristaje na prekrajanje izborne volje

Alo 28.03.2022
Mandatar za sastav nove crnogorske Vlade Dritan Abazović, očekuje da, nakon što prođu lokalni izbori u Beranama i Ulcinju, bude pomaka kada je reč o formiranju nove izvršne vlasti. - Lično mislim da su određene partije imale želju da kalkulišu… »
Ucene neprihvatljive: Abazović, posle lokalnih izbora, spreman da podeli mandate

Ucene neprihvatljive: Abazović, posle lokalnih izbora, spreman da podeli mandate

Večernje novosti 28.03.2022
Foto Predsedništvo CG - Lično mislim da su određene partije imale želju da kalkulišu na lokalnim izborima. Nije to nešto neočekivano, nije to nešto što nije poznato. Ja sa tim nemam problem. Državi je potrebna vlast, a lokalni izbori su redovna… »

Vesti dana »