Повезане вести
Абазовић: Корак ближе ка формирању мањинске владе
Политика 28.03.2022
ПОДГОРИЦА - Након одржаних локалних избора у Берану и Улцињу мандатар и лидер УРА Дритан Абазовић каже да верује да су сада корак ближе ка формирању мањинске владе, а ако је, како каже, неко не жели, његов покрет је спреман… »
“Видећемо ко ће да буде у новој влади”
Вести онлине 28.03.2022
Лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић изјавио је да верује да су томе корак ближи, након одржавања локалних избора. – Ако неко не жели мањинску, односно европску владу, ми смо спремни, идемо на изборе – рекао је… »
Абазовић: Након избора у Беранама и Улцињу, корак ближе мањинској влади
Н1 Инфо 28.03.2022
Црна Гора је, после локалних избора у Беранама и Улцињу, корак ближе формирању мањинске владе, оценио је мандатар за састав владе и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић. Он је новинарима рекао да очекује да Црна Гора… »
Абазовић: Корак ближе ка формирању мањинске владе
РТВ 28.03.2022
ПОДГОРИЦА - Након одржаних локалних избора у Берану и Улцињу мандатар и лидер УРА Дритан Абазовић каже да верује да су сада корак ближе ка формирању мањинске владе, а ако је, како каже, неко не жели, његов покрет је спреман… »
Поделе у Црној Гори Абазовић: Уцене неприхватљиве, ПзП не пристаје на прекрајање изборне воље
Ало 28.03.2022
Мандатар за састав нове црногорске Владе Дритан Абазовић, очекује да, након што прођу локални избори у Беранама и Улцињу, буде помака када је реч о формирању нове извршне власти. - Лично мислим да су одређене партије имале… »
Уцене неприхватљиве: Абазовић, после локалних избора, спреман да подели мандате
Вечерње новости 28.03.2022
Фото Председништво ЦГ - Лично мислим да су одређене партије имале жељу да калкулишу на локалним изборима. Није то нешто неочекивано, није то нешто што није познато. Ја са тим немам проблем. Држави је потребна власт, а локални… »
Вести дана »
ТСЦ прекинуо црни низ: Јовановићи пресудили Спартаку усред Суботице!
Хот спорт пре 1 сатјош 46 повезаних
Шта ако се затворе НИС-ове пумпе широм Србије – влада тражи хитно решење
РТС пре 3 сатајош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 8 сатијош 29 повезаних
Зеленски: Украјини недостаје 800 милиона долара за куповину америчког оружја
Политика пре 50 минутајош 89 повезаних