Povezane vesti
Šarićeva odbrana traži izuzeće sudija zbog pristrasnosti
RTV 28.03.2022
BEOGRAD - Optuženi Darko Šarić zatražio je danas da se iz petočlanog veća Apelacionog suda u Beogradu koje će odlučivati o presudi kojom je osuđen za pranje para, izuzme predsednik veća sudija Milimir Lukić zbog sumnje u njegovu pristrasnost… »
Šarićeva odbrana traži izuzeće sudija zbog pristrasnosti, predsednik suda sutra odlučuje o zahtevu
Euronews 28.03.2022
Optuženi Darko Šarić zatražio je danas da se iz petočlanog veća Apelacionog suda u Beogradu koje će odlučivati o presudi kojom je osuđen za pranje para, izuzme predsednik veća sudija Milimir Lukić zbog sumnje u njegovu pristrasnost. Njegovi… »
Šarićeva odbrana zatražila izuzeće sudija zbog pristrasnosti
Nova 28.03.2022
Optuženi Darko Šarić zatražio je danas da se iz petočlanog veća Apelacionog suda u Beogradu koje će odlučivati o presudi kojom je osuđen za pranje para, izuzme predsednik veća sudija Milimir Lukić zbog sumnje u njegovu pristrasnost. Njegovi… »
Pristrasni ste! Šarić zatražio izuzeće jednog sudije: Imate lični odnos prema meni, zašto, ja to ne znam
Kurir 28.03.2022
Sednica Apelacionog suda na kojoj treba da budu razmatrane žalbe Darku Šariću i ostalim optuženima za pranje para, odložena je danas pošto je odbarna zatražila izuzeće četiri člana veća. Advokati, kao i sam Darko Šarić izrazili su sumnju u… »
Šarić stigao u sud: Razmatra se presuda zbog pranja para
Nova 28.03.2022
Optuženi Darko Šarić stigao je u Apelacioni sud u Beogradu gde treba da počne sednica za razmatranje žalbi na prvostepenu presudu kojom je zbog pranja novca, za koji se veruje da je stečen krijumčarenjem kokaina, on osuđen na devet godina zatvora… »
Šarić odabrao belo za apelacioni sud Ovako izbliza nikad ga niste videli, razmatra se njegova žalba na prvostepenu presudu
Kurir 28.03.2022
BEOGRAD - Pred Apelacionim sudom u Beogradu za danas je zakazana javna sednica za razmatranje žalbi na prvostepenu presudu Darku Šariću i njegovim saradnicima, kojom su osuđeni zbog pranja novca stečenog, po navodima tužilaštva, krijumčarenjem… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana