Повезане вести
Шарићева одбрана тражи изузеће судија због пристрасности
РТВ 28.03.2022
БЕОГРАД - Оптужени Дарко Шарић затражио је данас да се из петочланог већа Апелационог суда у Београду које ће одлучивати о пресуди којом је осуђен за прање пара, изузме председник већа судија Милимир Лукић због сумње у његову… »
Пристрасни сте! Шарић затражио изузеће једног судије: Имате лични однос према мени, зашто, ја то не знам
Курир 28.03.2022
Седница Апелационог суда на којој треба да буду разматране жалбе Дарку Шарићу и осталим оптуженима за прање пара, одложена је данас пошто је одбарна затражила изузеће четири члана већа. Адвокати, као и сам Дарко Шарић изразили… »
Шарићева одбрана затражила изузеће судија због пристрасности
Нова 28.03.2022
Оптужени Дарко Шарић затражио је данас да се из петочланог већа Апелационог суда у Београду које ће одлучивати о пресуди којом је осуђен за прање пара, изузме председник већа судија Милимир Лукић због сумње у његову… »
Шарићева одбрана тражи изузеће судија због пристрасности, председник суда сутра одлучује о захтеву
Еуроневс 28.03.2022
Оптужени Дарко Шарић затражио је данас да се из петочланог већа Апелационог суда у Београду које ће одлучивати о пресуди којом је осуђен за прање пара, изузме председник већа судија Милимир Лукић због сумње у његову… »
Шарић одабрао бело за апелациони суд Овако изблиза никад га нисте видели, разматра се његова жалба на првостепену пресуду
Курир 28.03.2022
БЕОГРАД - Пред Апелационим судом у Београду за данас је заказана јавна седница за разматрање жалби на првостепену пресуду Дарку Шарићу и његовим сарадницима, којом су осуђени због прања новца стеченог, по наводима тужилаштва… »
Шарић стигао у суд: Разматра се пресуда због прања пара
Нова 28.03.2022
Оптужени Дарко Шарић стигао је у Апелациони суд у Београду где треба да почне седница за разматрање жалби на првостепену пресуду којом је због прања новца, за који се верује да је стечен кријумчарењем кокаина, он осуђен на… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 43 минутајош 22 повезане

Одлазак Дејана Миловановића, 'бомбардера' Звезде: "Оно што је он имао у нози, то је било немогуће"
НИН пре 22 минутајош 29 повезаних

Хоће ли блокада саобраћајница постати кривично дело за које је предвиђена затворска казна?
Данас пре 2 сатајош 2 повезане

Притворени студент Богдан који седми дан штрајкује глађу, пребачен у болницу
Н1 Инфо пре 3 минутајош 12 повезаних

Наоблачило се у целој Србији, ево где ће још бити кише: Огласио се РХМЗ, поменули и викенд
Телеграф пре 2 сатајош 23 повезане