Повезане вести

Шарићева одбрана тражи изузеће судија због пристрасности

Шарићева одбрана тражи изузеће судија због пристрасности

РТВ 28.03.2022
БЕОГРАД - Оптужени Дарко Шарић затражио је данас да се из петочланог већа Апелационог суда у Београду које ће одлучивати о пресуди којом је осуђен за прање пара, изузме председник већа судија Милимир Лукић због сумње у његову… »
Пристрасни сте! Шарић затражио изузеће једног судије: Имате лични однос према мени, зашто, ја то не знам

Пристрасни сте! Шарић затражио изузеће једног судије: Имате лични однос према мени, зашто, ја то не знам

Курир 28.03.2022
Седница Апелационог суда на којој треба да буду разматране жалбе Дарку Шарићу и осталим оптуженима за прање пара, одложена је данас пошто је одбарна затражила изузеће четири члана већа. Адвокати, као и сам Дарко Шарић изразили… »
Шарићева одбрана затражила изузеће судија због пристрасности

Шарићева одбрана затражила изузеће судија због пристрасности

Нова 28.03.2022
Оптужени Дарко Шарић затражио је данас да се из петочланог већа Апелационог суда у Београду које ће одлучивати о пресуди којом је осуђен за прање пара, изузме председник већа судија Милимир Лукић због сумње у његову… »
Шарићева одбрана тражи изузеће судија због пристрасности, председник суда сутра одлучује о захтеву

Шарићева одбрана тражи изузеће судија због пристрасности, председник суда сутра одлучује о захтеву

Еуроневс 28.03.2022
Оптужени Дарко Шарић затражио је данас да се из петочланог већа Апелационог суда у Београду које ће одлучивати о пресуди којом је осуђен за прање пара, изузме председник већа судија Милимир Лукић због сумње у његову… »
Шарић одабрао бело за апелациони суд Овако изблиза никад га нисте видели, разматра се његова жалба на првостепену пресуду

Шарић одабрао бело за апелациони суд Овако изблиза никад га нисте видели, разматра се његова жалба на првостепену пресуду

Курир 28.03.2022
БЕОГРАД - Пред Апелационим судом у Београду за данас је заказана јавна седница за разматрање жалби на првостепену пресуду Дарку Шарићу и његовим сарадницима, којом су осуђени због прања новца стеченог, по наводима тужилаштва… »
Шарић стигао у суд: Разматра се пресуда због прања пара

Шарић стигао у суд: Разматра се пресуда због прања пара

Нова 28.03.2022
Оптужени Дарко Шарић стигао је у Апелациони суд у Београду где треба да почне седница за разматрање жалби на првостепену пресуду којом је због прања новца, за који се верује да је стечен кријумчарењем кокаина, он осуђен на… »

Вести дана »