Повезане вести
Шарићева одбрана тражи изузеће судија због пристрасности
РТВ 28.03.2022
БЕОГРАД - Оптужени Дарко Шарић затражио је данас да се из петочланог већа Апелационог суда у Београду које ће одлучивати о пресуди којом је осуђен за прање пара, изузме председник већа судија Милимир Лукић због сумње у његову… »
Шарићева одбрана тражи изузеће судија због пристрасности, председник суда сутра одлучује о захтеву
Еуроневс 28.03.2022
Оптужени Дарко Шарић затражио је данас да се из петочланог већа Апелационог суда у Београду које ће одлучивати о пресуди којом је осуђен за прање пара, изузме председник већа судија Милимир Лукић због сумње у његову… »
Пристрасни сте! Шарић затражио изузеће једног судије: Имате лични однос према мени, зашто, ја то не знам
Курир 28.03.2022
Седница Апелационог суда на којој треба да буду разматране жалбе Дарку Шарићу и осталим оптуженима за прање пара, одложена је данас пошто је одбарна затражила изузеће четири члана већа. Адвокати, као и сам Дарко Шарић изразили… »
Шарићева одбрана затражила изузеће судија због пристрасности
Нова 28.03.2022
Оптужени Дарко Шарић затражио је данас да се из петочланог већа Апелационог суда у Београду које ће одлучивати о пресуди којом је осуђен за прање пара, изузме председник већа судија Милимир Лукић због сумње у његову… »
Шарић одабрао бело за апелациони суд Овако изблиза никад га нисте видели, разматра се његова жалба на првостепену пресуду
Курир 28.03.2022
БЕОГРАД - Пред Апелационим судом у Београду за данас је заказана јавна седница за разматрање жалби на првостепену пресуду Дарку Шарићу и његовим сарадницима, којом су осуђени због прања новца стеченог, по наводима тужилаштва… »
Шарић стигао у суд: Разматра се пресуда због прања пара
Нова 28.03.2022
Оптужени Дарко Шарић стигао је у Апелациони суд у Београду где треба да почне седница за разматрање жалби на првостепену пресуду којом је због прања новца, за који се верује да је стечен кријумчарењем кокаина, он осуђен на… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 1 сатјош 19 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара?! Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Решетка пре 4 минутајош 8 повезаних
Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Н1 Инфо пре 34 минутајош 3 повезане
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 20 повезаних