Повезане вести
Арбитар (42) који је судио Звезди доживео инфаркт, сам се одвезао у болницу
Нова 28.03.2022
Срчани удар је доживео током тренинга. Овидију Хатеган (42), један од познатијих фудбалских судија, доживео је срчани удар и подвргнут је хитној операцији у недељу у Темишвару. Како преносе румунски медији све се десило током… »
Позлило му на тренингу: Познати судија доживео срчани удар, спасило га што је лекар
Вечерње новости 28.03.2022
ФОТО: ЕПА Румунски медији пишу да је Хацегану позлило током тренинга који је имао. Осетио је бол у грудима и с обзиром на то да је и сам лекар ушао је у аутомобил и одвезао се у болницу. Након што је одрадио ЕКГ преглед, Хацегану… »
Познати судија доживео срчани удар: Летос је љутио играче Звезде, а сад је прошао драму - одмах га оперисали!
Мондо 28.03.2022
Румунски арбитар је био довољно прибран да се одвезао у болницу. Румунски арбитар је био довољно прибран да се одвезао у болницу. Нимало добре вести стигле су из Румуније! Познати УЕФА судија Овидију Хацеган (41) доживео је… »
Судио Звезди против Шерифа, данас доживео инфаркт
Спортске.нет 28.03.2022
Румунски судија Овидију Хацеган доживео је инфаркт у току протекле вечери, оперисан је и тренутно је стабилно, јављају медији из његове домовине. Један од елитних европских судија моментално је хоспитализован и након операције… »
Вести дана »
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Држављанин Србије међу троје ухапшених из балканског картела Претреси изведени и на више локација у Србији: Одузет мерцедес и 16 хиљада евра
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен
"Ускоро ћу да га упознам, имам трему" Мина Костић о партнеру и здравственом проблему: "Шест месеци нисам била способна" (видео)
Блиц пре 51 минутајош 1 повезана