Povezane vesti

Arbitar (42) koji je sudio Zvezdi doživeo infarkt, sam se odvezao u bolnicu

Arbitar (42) koji je sudio Zvezdi doživeo infarkt, sam se odvezao u bolnicu

Nova 28.03.2022
Srčani udar je doživeo tokom treninga. Ovidiju Hategan (42), jedan od poznatijih fudbalskih sudija, doživeo je srčani udar i podvrgnut je hitnoj operaciji u nedelju u Temišvaru. Kako prenose rumunski mediji sve se desilo tokom treninga. Odjednom je… »
Pozlilo mu na treningu: Poznati sudija doživeo srčani udar, spasilo ga što je lekar

Pozlilo mu na treningu: Poznati sudija doživeo srčani udar, spasilo ga što je lekar

Večernje novosti 28.03.2022
FOTO: EPA Rumunski mediji pišu da je Haceganu pozlilo tokom treninga koji je imao. Osetio je bol u grudima i s obzirom na to da je i sam lekar ušao je u automobil i odvezao se u bolnicu. Nakon što je odradio EKG pregled, Haceganu je rečeno da ima… »
Sudio Zvezdi protiv Šerifa, danas doživeo infarkt

Sudio Zvezdi protiv Šerifa, danas doživeo infarkt

Sportske.net 28.03.2022
Rumunski sudija Ovidiju Hacegan doživeo je infarkt u toku protekle večeri, operisan je i trenutno je stabilno, javljaju mediji iz njegove domovine. Jedan od elitnih evropskih sudija momentalno je hospitalizovan i nakon operacije nalazi se u stabilnom… »
Poznati sudija doživeo srčani udar: Letos je ljutio igrače Zvezde, a sad je prošao dramu - odmah ga operisali!

Poznati sudija doživeo srčani udar: Letos je ljutio igrače Zvezde, a sad je prošao dramu - odmah ga operisali!

Mondo 28.03.2022
Rumunski arbitar je bio dovoljno pribran da se odvezao u bolnicu. Rumunski arbitar je bio dovoljno pribran da se odvezao u bolnicu. Nimalo dobre vesti stigle su iz Rumunije! Poznati UEFA sudija Ovidiju Hacegan (41) doživeo je srčani udar i morao je da… »

Vesti dana »