Повезане вести

Руни није хтео у Јунајтед: Поручио сам Фергију да од..бе

Руни није хтео у Јунајтед: Поручио сам Фергију да од..бе

Спорт клуб 28.03.2022
Легендарни фудбалер Манчестер Јунајтеда Вејн Руни испричао је како је својевремено одбио прву понуду са Олд Трафорда. Чувени енглески репрезентативац рођен је у Ливерпулу и цео живот је навијао за Евертон. Поникао је у овом клубу… »
"Рекао сам фергусону да о****е": Руни открио како су текли преговори са Јунајтедом

"Рекао сам фергусону да о****е": Руни открио како су текли преговори са Јунајтедом

Вечерње новости 28.03.2022
Фото: ЕПА-ЕФЕ/МАГИ ХАРОУН Ипак, није све ишло тако глатко у преговорима, пошто је садашњи тренер Дербија био не само играч, већ и велики навијач Евертона. - Сер Алекс Фергусон је желео да ме доведе када сам имао 14 година… »
Сер Алекс ме звао, а ја сам му рекао да одј**е! Руни је имао 14 година, али је због једне жеље одбио Манчестер јунајтед

Сер Алекс ме звао, а ја сам му рекао да одј**е! Руни је имао 14 година, али је због једне жеље одбио Манчестер јунајтед

Мондо 28.03.2022
Ипак, касније је дошао у Манчестер и постао клупска легенда и најбољи стрелац у историји Јунајтеда. Ипак, касније је дошао у Манчестер и постао клупска легенда и најбољи стрелац у историји Јунајтеда. Вејн Руни је често током… »
‘Звао ме је Фергунсон, рекао сам му да од*ебе’: Руни је овом изјавом шокирао енглеску јавност, па открио због чега се касније…

‘Звао ме је Фергунсон, рекао сам му да од*ебе’: Руни је овом изјавом шокирао енглеску јавност, па открио због чега се касније…

Хот спорт 28.03.2022
Чувени нападач Вејн Руни осврнуо се на почетак каријере. Легендарни ас Манчестер јунајтеда, Вејн Руни, својевремено је важио за једног од најбољих фудбалера на свету, а још као млад играч је обећавао, па није ни чудно што је Сер… »
Руни: Фергусон ме је позвао да дођем, рекао сам му да одј***

Руни: Фергусон ме је позвао да дођем, рекао сам му да одј***

Нова 28.03.2022
Присетио се детаља са почетка каријере Вејн Руни, један од најбољих енглеских нападача свих времена, присетио се ситуације када је имао само 14 година. Зазвонио је телефон, а са друге стране жице био је Алекс Фергусон, тренер… »

Вести дана »