Повезане вести

"Чекај ме на неком бољем месту, доћи ћу и ја некада": Супруга радника настрадалог у каменолому опростила се од њега…

"Чекај ме на неком бољем месту, доћи ћу и ја некада": Супруга радника настрадалог у каменолому опростила се од њега…

Блиц 28.03.2022
Младић Ђ. М. (29) настрадао је јутрос у каменолому у месту Пријездићи код Ваљева, када га је прегазио његов старији колега М.Б. који је управљао радном машином. На свом Фејсбук профилу супруга настрадалог, са којом је у браку… »
Прошле године се оженио, а јутрос је погинуо у каменолому: Ово је Ђорђе (29) који је трагично настрадао код Ваљева

Прошле године се оженио, а јутрос је погинуо у каменолому: Ово је Ђорђе (29) који је трагично настрадао код Ваљева

Мондо 28.03.2022
Ђорђе М. (29) погинуо је јутрос у каменолому у месту Пријездић у близини Ваљева. Ђорђе М. (29) погинуо је јутрос у каменолому у месту Пријездић у близини Ваљева. Младић је погинуо када га је, како се верује, док се кретао у… »
Ово је радник који је погинуо у Ваљеву: Његова супруга се опростила потресним речима - "буди са анђелима"

Ово је радник који је погинуо у Ваљеву: Његова супруга се опростила потресним речима - "буди са анђелима"

Телеграф 28.03.2022
У каменолому Ђ. М. је као руковалац грађевинских машина почео да ради крајем јануара 2018. године. Руковалац грађевинских машина Ђ. М. (29) из Попучака код Ваљева погинуо је јуче око осам часова, када га је прегазила радна… »
Ужасна несрећа у Ваљеву! Машина у каменолому усмртила радника (29)!

Ужасна несрећа у Ваљеву! Машина у каменолому усмртила радника (29)!

Мондо 28.03.2022
Следи увиђај након кога ће бити познати детаљи несреће. Следи увиђај након кога ће бити познати детаљи несреће. Стравична несрећа догодила се јутрос у 8.15 сати у Пријездићу у Ваљеву у каменолому. Једна радна машина је… »
Тешка несрећа у каменолому: Машина усмртила радника док се кретала уназад

Тешка несрећа у каменолому: Машина усмртила радника док се кретала уназад

Нова 28.03.2022
У каменолому код Ваљева јутрос око 08.15 часова погинуо је радник (29). Радна машина је приликом кретања уназад ударила и на лицу места усмртила радника (29), преносе Новости. Следи увиђај. БОНУС ВИДЕО: Несрећа у Новом Саду… »

Вести дана »