Povezane vesti
"Dugo sam išla kod psihologa zbog raskida": Marina Visković 10 godina bila u vezi, pa sve puklo, progovorila o teškom…
Blic 28.03.2022
Pevačica Marina Visković jedna od najatraktivnijih pevačica s naše domaće scene. Ona je sada govorila o muzici, fakultetu koji još uvek nije završila, planovima za budućnost, ali i krahu emotivne veze na koju je stavila tačku posle 10 godina… »
Jako dugo sam išla kod psihologa zbog raskida! Marina Visković prvi put o teškom periodu: Već mi je vreme da se udam i imam…
Kurir 28.03.2022
Pevačica Marina Visković (34) progovorila je o svojoj karijeri, životu, planovima za budućnost, ali i krahu emotivne veze na koju je stavila tačku posle 10 godina. Pre nekoliko godina si i ti bila pokidana zbog ljubavi. U kakvoj si sada fazi? - Sada… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Krozeto: Uhapsićemo Netanjahua i Galanta ako dođu u Italiju,ali odluka MKS je pogrešna
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Danas pre 3 satajoš 2 povezane