Povezane vesti
Snežana Dakić: Bila sam prestravljena kad sam u trudnoći dobila celulit
Nova 28.03.2022
Nekadašnja TV voditeljka ispričala je kako se suočila sa promenama na svom telu u drugom stanju. Snežana Dakić uvek je bila fit i vodila računa o izgledu, ali kada je bila trudna, ipak nije uspevala da drži sve pod kontrolom, pa je tako morala da se… »
Bila sam prestravljena Snežani Dakić se pojavio celutlit sa prednje strane butine u trudnoći, a sad je poslala ženama snžnu…
Kurir 28.03.2022
Snežana Dakić, voditeljka i novinarka i Dušica Ranđelović, master terapeut istakle su da je važnije da se žena oseća dobro u svojoj koži i da bude zdrava. - Svi imamo u nekoj meri celutlit. Naše žene nisu dosledne sa ishranom i moraju da imaju celulit -… »
Vesti dana »
Studenti novosadskog Univerziteta izglasali bojkot nastave: Počelo novo okupljanje ispred Filozofskog fakulteta
NIN pre 4 minutajoš 44 povezane
Vučić: „Policija je na pristojan način juče obavila svoj posao u Novom Sadu, ne nasilno“
Serbian News Media pre 1 satjoš 51 povezana
Vučić iz Davosa: Razgovarao sam sa Orbanom o NIS-u, nadam se konačnom ugovoru Rusa i Mađara do sredine marta
RTS pre 1 satjoš 24 povezane
Nijedan korak nije preduzet na štetu Srbije: Bocan-Harčenko o prodaji ruskog udela u NIS-u
Sputnik pre 1 satjoš 36 povezanih
Uoči samita EU: Tramp je popustio oko Grenlanda, ali je duboka kriza SAD-Evropa
Danas pre 1 satjoš 87 povezanih