Povezane vesti
Nije htela da otpeva svoj najveći hit! Mira Škorić otkrila šok detalj s početka karijere - "Čupala sam kosu s glave"
Mondo 28.03.2022
Pevačici je ova pesma bila prvenac, a kasnije postala i lična karta. Pevačici je ova pesma bila prvenac, a kasnije postala i lična karta. Mnoge njene kolege su bile u vrućoj stolici u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a Mira Škorić je otkrila… »
Čupala sam kosu s glave, Marina me je ucenila! Mira Škorić otkrila godinama skrivenu tajnu, prisetila se početka karijere
Kurir 28.03.2022
Pevačica Mira Škorić otvorila je dušu o muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", te je otkrila zbog čega ne želi da sedne u vruću stolicu na mestu žirija, kojima nimalo nije lako da pronađu tu jednu zvezdu. Mira je potom otkrila da ju je… »
Ovo je godinama bila tajna! Zbog UCENE Marine Tucaković Mira Škorić je čupala kosu s glave!
Svet & Skandal 28.03.2022
Mira Škorić ne želi da sedne u fotelju žirija Zvezda Granda, ali zato veoma ozbiljno radi sa mladim pevačima: – Da hoću da govorim ko zna, a ko ne zna da peva sedela bih u žiriju Zvezda Granda. Ja radim jedan mnogo zahtevniji, lepši posao, to je… »
Vesti dana »
(Foto, video) radarske slike iz sata u sat! Evo kada tačno snežni oblaci iz Hrvatske i BiH dolaze u Srbiju i gde će i kada padati sneg
Blic pre 3 satajoš 19 povezanih
‘Zahtjevi nisu ispunjeni’, poručuju studenti s Mostarske petlje u Beogradu
Al Jazeera pre 0 minutajoš 25 povezanih
Više od deset nastradalih u požaru koji pretvara u pepeo delove Los Anđelesa
BBC News pre 42 minutajoš 33 povezane
Ministarstvo produžilo ugovor firmama koje su vršile nadzor na pruzi od Novog Sada, uključujući i Ežisu
Nova ekonomija pre 5 satijoš 8 povezanih