Повезане вести
Није хтела да отпева свој највећи хит! Мира Шкорић открила шок детаљ с почетка каријере - "Чупала сам косу с главе"
Мондо 28.03.2022
Певачици је ова песма била првенац, а касније постала и лична карта. Певачици је ова песма била првенац, а касније постала и лична карта. Многе њене колеге су биле у врућој столици у музичком такмичењу Звезде Гранда, а Мира… »
Чупала сам косу с главе, Марина ме је уценила! Мира Шкорић открила годинама скривену тајну, присетила се почетка каријере
Курир 28.03.2022
Певачица Мира Шкорић отворила је душу о музичком такмичењу "Звезде Гранда", те је открила због чега не жели да седне у врућу столицу на месту жирија, којима нимало није лако да пронађу ту једну звезду. Мира је потом открила да… »
Ово је годинама била тајна! Због УЦЕНЕ Марине Туцаковић Мира Шкорић је чупала косу с главе!
Свет & Скандал 28.03.2022
Мира Шкорић не жели да седне у фотељу жирија Звезда Гранда, али зато веома озбиљно ради са младим певачима: – Да хоћу да говорим ко зна, а ко не зна да пева седела бих у жирију Звезда Гранда. Ја радим један много захтевнији… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Бета пре 24 минутајош 54 повезане
Старицу (79) ударио камион! Бака преминула у болници, возач побегао
Дневник пре 2 сатајош 28 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане
Ово је тим Звезде за Штурм: спремила нови бисер да покаже Европи, млађи је од Костова
Мондо пре 44 минутајош 71 повезана