Povezane vesti

Nije htela da otpeva svoj najveći hit! Mira Škorić otkrila šok detalj s početka karijere - "Čupala sam kosu s glave"

Nije htela da otpeva svoj najveći hit! Mira Škorić otkrila šok detalj s početka karijere - "Čupala sam kosu s glave"

Mondo 28.03.2022
Pevačici je ova pesma bila prvenac, a kasnije postala i lična karta. Pevačici je ova pesma bila prvenac, a kasnije postala i lična karta. Mnoge njene kolege su bile u vrućoj stolici u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a Mira Škorić je otkrila zbog čega… »
Čupala sam kosu s glave, Marina me je ucenila! Mira Škorić otkrila godinama skrivenu tajnu, prisetila se početka karijere

Čupala sam kosu s glave, Marina me je ucenila! Mira Škorić otkrila godinama skrivenu tajnu, prisetila se početka karijere

Kurir 28.03.2022
Pevačica Mira Škorić otvorila je dušu o muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", te je otkrila zbog čega ne želi da sedne u vruću stolicu na mestu žirija, kojima nimalo nije lako da pronađu tu jednu zvezdu. Mira je potom otkrila da ju je kantautorka Marina… »
Ovo je godinama bila tajna! Zbog UCENE Marine Tucaković Mira Škorić je čupala kosu s glave!

Ovo je godinama bila tajna! Zbog UCENE Marine Tucaković Mira Škorić je čupala kosu s glave!

Svet & Skandal 28.03.2022
Mira Škorić ne želi da sedne u fotelju žirija Zvezda Granda, ali zato veoma ozbiljno radi sa mladim pevačima: – Da hoću da govorim ko zna, a ko ne zna da peva sedela bih u žiriju Zvezda Granda. Ja radim jedan mnogo zahtevniji, lepši posao, to je… »

Vesti dana »

Švajcarac Šmid pobednik 13. etape na Tur d’Fransu

Švajcarac Šmid pobednik 13. etape na Tur d’Fransu

Radio sto plus pre 17 minutajoš 10 povezanih
Na današnji dan, 18. jul

Na današnji dan, 18. jul

B92 pre 7 satijoš 4 povezane
Da li je Mandelin san o pomirenju doveden u pitanje?

Da li je Mandelin san o pomirenju doveden u pitanje?

Dojče vele pre 47 minutajoš 1 povezana