Povezane vesti
Dvojica vozača u Negotinu isključena iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom alkohola
Danas 28.03.2022
Zbog vožnje u alkoholisanom stanju negotinska policija isključila je dvojicu vozača iz saobraćaja. Obojici će uz zadržavanje do 12 sati, biti podnete prekršajne prijave. Portparol Policijske uprave Bor saopštio je da su pripadnici Ministarstva… »
Sa 1,57 promila neregistrovanim autom izazvao saobraćajku: Zakucao se u ženu
Nova 28.03.2022
Saobraćajna policija u Vranju isključila je iz saobraćaja četrdesetdvogodišnjeg vozača iz ovog grada koji je, vozeći automobil pod dejstvom alkohola, izazvao saobraćajnu nezgodu. On je juče u selu Ranutovac upravljajući „opelom“, bez registarskih oznaka… »
Vesti dana »

Fico o ubistvu Kirka: Ubijen jer je mislio drugačije, ja sam imao milimetar više sreće od njega
Sputnik pre 32 minutajoš 38 povezanih

Novi potop stiže u Srbiju, evo i kada: Ovi delovi biće prvi na udaru pljuskova sa grmljavinom, moguće i oluje
Telegraf pre 17 minutajoš 27 povezanih

Tramp: Ruski dronovi možda zalutali u Poljsku; Tusk: Bila je namerna akcija i mi to znamo
RTS pre 3 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

Okupio pola estrade: Evo ko je sve sinoć bio na proslavi punoletstva ćerke Saše Matića
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih