Povezane vesti
"Ako sam uspeo makar jedan događaj da sačuvam od zaborava, to ću smatrati uspehom": Održana promocija nove knjige o Beogradu…
Blic 28.03.2022
U restoranu “Mali vrabac” u Skadarliji održana je proimocija knjige “Priče o Beogradu 2”, koju je napisao zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Ovo je njegova druga knjiga i zamišljena je kao drugi tom kolekcije priča o Beogradu i značajnim Beograđanima i… »
Najponosniji sam na svoje knjige: Goran Vesić promovisao svoju "Knjigu o Beogradu 2" (video)
Kurir 28.03.2022
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić promovisao je svoju "Knjigu o Beogradu 2". - Najponosniji sam na svoje knjige i srećan sam ako sam makar jedan događaj, priču, ličnost iz bogate istorije našeg grada sačuvao od zaborava - rekao je Vesić. 01:42… »
Vesti dana »

Ovo je Tašketova ćerka iz prvog braka! Prvi put se pojavila u javnosti, Viki pokazala u kakvom su odnosu
Telegraf pre 5 minutajoš 53 povezane

Sebastijanu vlada trajala 14 sati, najkraće u istoriji: Makron mu poverio specijalan zadatak, ima rok 48 sati
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 2 satajoš 30 povezanih

Politički zemljotres u srcu Evrope! Novi debakl za Makrona, premijer nakon 27 dana doneo drastičnu odluku: Francuskoj preti nova runda haosa, desnica traži izbore
Blic pre 4 satijoš 43 povezane

Plan za Gazu: Počeli indirektni pregovori Izraela i Hamasa u Egiptu
BBC News pre 1 satjoš 42 povezane