Povezane vesti

Gradonačelnik Marijupolja: Mi smo, nažalost, u rukama okupatora

Gradonačelnik Marijupolja: Mi smo, nažalost, u rukama okupatora

N1 Info 28.03.2022
Marijupolj je u velikoj meri došao pod kontrolu ruskih snaga, rekao je gradonačelnik Vadim Bojčenko, preneo je CNN. „Nije sve u našoj moći“, naveo je Bojčenko u televizijskom intervjuu uživo. „Mi smo, nažalost, danas u rukama okupatora“… »
Gradonačelnik Marijupolja: Grad je u rukama okupatora

Gradonačelnik Marijupolja: Grad je u rukama okupatora

Dnevnik 28.03.2022
NjUJORK: Gradonačelnik Marijupolja Vadim Bojčenko izjavio je danas da je njegov grad u rukama okupatora nakon višenedeljne opsade ruskih snaga koje su, kaže, sravnile grad, dovele do pogibije ljudi i naterale stotine hiljada da odu iz svojih domova… »
Gradonačelnik Marijupolja: „Nažalost, u rukama okupatora smo“

Gradonačelnik Marijupolja: „Nažalost, u rukama okupatora smo“

Nova 28.03.2022
Gradonačelnik Marijupolja Vadim Bojčenko izjavio je danas da je njegov grad u rukama okupatora nakon višenedeljne opsade ruskih snaga koje su, kaže, sravnile grad, dovele do pogibije ljudi i naterale stotine hiljada da odu iz svojih domova. „Nije… »
Bojčenko: U opsadi poginulo 5.000 građana Mariupolja

Bojčenko: U opsadi poginulo 5.000 građana Mariupolja

Dnevnik 28.03.2022
MARIUPOLj: U Mariupolju je za 27 dana opsade ubijeno 5.000 stanovnika, uključujući 210 dece, a 170.000 ljudi je još u gradu, saopštio je danas gradonačelnik Vadim Bojčenko. On je naveo da je pre početka ruske blokade do 140.000 ljudi uspelo da… »
Iz ureda gradonačelnika kažu da je skoro 5.000 ubijeno u Mariupolju

Iz ureda gradonačelnika kažu da je skoro 5.000 ubijeno u Mariupolju

Slobodna Evropa 28.03.2022
Skoro pet hiljada ljudi ubijeno je u Mariupolju, lučkom gradu na jugu zemlje, od kada je Rusija pokrenula invaziju na Ukrajinu, saopštio je glasnogovornik gradonačelnika u ponedjeljak 28. marta. Glasnogovornik je citirao podatke iz kabineta… »

Vesti dana »