Povezane vesti
Anabela: Podmladila sam se otkad sam postala baka
Nova 28.03.2022
Pevačica je otkrila da uživa u novoj životnoj ulozi. Anabela Atijas postala je baka, kada je njena starija ćerka Luna dobila naslednicu Miu. „Iskreno, mislim da me ta ludačka ljubav od kada je Mia došla, pokreće iz dana u dan, podmlađuje me. Ja kada sam… »
Cvetam kao ruža, podmlađuje me! Anabela priznala zbog koga ne skida osmeh s lica - "Pokreće me ta ludačka ljubav"
Mondo 28.03.2022
Pevačica kaže je srećnija nego ikad. Pevačica kaže je srećnija nego ikad. Pevačica Anabela Atijas postala je baka prošle godine, kada je njena starija ćerka Luna Đogani dobila ćerku s Markom Miljkovićem. Anabela ima 47 godina i jedna je od najzgodnijih… »
Vesti dana »
Protest zbog incidenta kod Pravnog fakulteta u Beogradu, povređeni penzioner stabilno
BBC News pre 22 minutajoš 34 povezane
Uhapšena dvojica zbog nestanka Kekinog čoveka! Pronađene dve čaure i tragovi krvi u Nešovićevom lokalu, a telefon u kontejneru
Blic pre 36 minutajoš 74 povezane
Poslanici Skupštine Srbije u utorak nastavljaju raspravu o amandmanima na izmene izbornih zakona
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Hepatitis A pronađen u zamrznutom voću iz Srbije: Ministarstvo poljoprivrede naložilo kontrolu
Mondo pre 51 minutajoš 27 povezanih
Si Đinping i Tramp oči u oči i ruka u ruci: Šta vidimo ako se sastanak u Pekingu stavi pod lupu?
Mondo pre 2 satajoš 42 povezane