Povezane vesti

Predsednik CSKA: Mislim da ruski klubovi neće naredne sezone igrati u Evroligi

Predsednik CSKA: Mislim da ruski klubovi neće naredne sezone igrati u Evroligi

Vesti online 28.03.2022
Tekuća sezona u Evroligi nije gotova, a već se spekuliše šta će se dešavati sledeće godine i da li ćemo gledati košarkaške klubove iz Rusije u samom takmičenju zbog eskalirajuće situacije u Ukrajini. Prema rečima prvog čoveka CSKA, Andreja… »
"Mislim da se nećemo vratiti u evroligu"! Prvi čovek CSKA: Ne bi nam dozvolili da igramo u Moskvi

"Mislim da se nećemo vratiti u evroligu"! Prvi čovek CSKA: Ne bi nam dozvolili da igramo u Moskvi

Večernje novosti 28.03.2022
FOTO: N. Paraušić Predsednik "armejaca" Andrej Vatutin je u razgovoru za "TV Meč" istakao da on smatra da se ruske ekipe neće vratiti u elitno takmičenje. - Da li će ruski timovi moći da se vrate u evropska takmičenja? Mislim da se to neće desiti… »
Šok! Ruski klubovi se ne vraćaju u evroligu i evrokup! Predsednik CSKA poručio: Vlada rusofobija, ne napuštamo Moskvu

Šok! Ruski klubovi se ne vraćaju u evroligu i evrokup! Predsednik CSKA poručio: Vlada rusofobija, ne napuštamo Moskvu

Mondo 28.03.2022
Andrej Vatutin nema nameru da igra na neutralnim lokacijama poput Beograda ili Atine... Andrej Vatutin nema nameru da igra na neutralnim lokacijama poput Beograda ili Atine... Odluka je zvanična, ruski timovi su izbačeni iz Evrolige i Evrokupa. U… »

Vesti dana »