Povezane vesti
Dačić: Vučić i ja najbolje rešenje za Srbiju, u parlament ulazi blok oko Đilasa
Novi magazin 29.03.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio da je za političku stabilnost, za siguran i uspešan put Srbije u budućnost najbolje rešenje da on bude premijer a da sadašni predsednik države Aleksadnar Vučić bude izabran ponovo na to… »
Dačić: Vučić i ja najbolje rešenje za Srbiju, u parlament ulazi blok oko Đilasa
N1 Info 29.03.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio da je za političku stabilnost, za siguran i uspešan put Srbije u budućnost najbolje rešenje da on bude premijer a da sadašnji predsednik države Aleksandar Vučić bude izabran ponovo na to… »
Dačić: U parlament ulazi blok oko Đilasa, Vučić i ja smo najbolji
Nova 29.03.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio da je za političku stabilnost, za siguran i uspešan put Srbije u budućnost najbolje rešenje da on bude premijer, a da sadašni predsednik države Aleksadnar Vučić bude izabran ponovo na to… »
Vesti dana »
Donald Tramp ne odustaje: Građani Grenlanda biće oduševljeni kada budem razgovarao s njima
Nova pre 14 minutajoš 35 povezanih
„365 pobeda za 365 dana“: Tramp napravio spektakl od predstavljanja rezultate tokom prve godine mandata
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
Ispovest trenera Partizana: Ovo je moja prva pobeda, zaslužili smo ovo!
Hot sport pre 14 minutajoš 67 povezanih
Novi napad botova na naloge Nova.rs, N1, Nova TV, Danas i Radar: Broj pratilaca enormno raste
Nova pre 8 satijoš 6 povezanih