Povezane vesti
Šapić: Dobijam pretnje nakon što sam rekao da ću kraj reka uvesti red, splavove vode opasni ljudi
Danas 29.03.2022
Kandidat vladajuće stranke za gradonačelnika Aleksandar Šapić izjavio je da tokom izborne kampanje počeo da dobija pretnje, pre svega, nakon izjave da namerava da na sva beogradska šetališta pored reka uvede komunalni red, da se očisti priobalje i da se… »
Šapić: Dobijam pretnje otkad sam rekao da ću uvesti red na priobalju
N1 Info 29.03.2022
Kandidat vladajuće stranke za gradonačelnika Aleksandar Šapić izjavio je da tokom izborne kampanje počeo da dobija pretnje, pre svega, nakon izjave da namerava da na sva beogradska šetališta pored reka uvede komunalni red, da se očisti priobalje i da se… »
Šapić: Dobijam pretnje, splavove vode opasni ljudi
Nova 29.03.2022
Vesti dana »
NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a: „To bi značilo blokadu svih plaćanja“
Nova pre 1 satjoš 39 povezanih
Jaćimović: Ako mi se zahtevi ne ispune do petka, selim ove šatore za Beograd
Nova pre 3 satajoš 13 povezanih
Sneg stiže u Srbiju, evo kada se očekuje i u Beogradu: Nakon otopljenja, sledi novo zahlađenje
Telegraf pre 47 minutajoš 47 povezanih
Put domaće privrede: Ovo su tri ključna sektora za razvoj Srbije, prema uredniku Bele knjige 2025 Saveta stranih investitora
Blic pre 58 minutajoš 21 povezana