Povezane vesti
Hoće da od mene Večito naprave k**vu I da me razdvoje od tebe! Aleks očajna, priznala Dejanu sve što je plaši! (video)
Kurir 29.03.2022
Aleksandra Nikolić pričala je Dejanu Dragojeviću koliko zadrugari pričaju neistine o njoj i kako je napadaju sada kada je zaista srećna. - Večito od mene hoće da naprave k*rvu i sve loše. I kad god neko vidi da sam srećna, da mi je lepo. Kada… »
Mina Vrbaški im zadala glavobolju! Milica kivna zbog Mensurove bivše: Sad bi svi da te pomire sa njom! (video)
Kurir 29.03.2022
Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić su razgovarali o prethodnoj noći i pretresu nedelje u kojem se potegla priča o ondosu Mensura i Mine Vrbaški. MIlica je besna jer zadugari veličaju Minu, a kako kaže, ljudi žele da je uvuku u problem. - Ja… »
Šutnuo ju je u stomak, dolazila policija, haos oko 150 evra: Šok detalji veze Mine i Mensura, sve isplivalo
Blic 29.03.2022
Mina Vrbaški napravila je potpunu pometnju kada je ušla u rijaliti "Zadruga 5", pogotovo kada je reč o odnosu njenog bivšeg dečka Mensura Ajdarpašića i njegove sadašnje devojke Milice Veselinović. Mensur je sada ispričao detalje iz njegove i… »
Vesti dana »
Putinov monstrum topi kamenje i ostavlja pustoš iza sebe! Rusi aktivirali moćnu raketu "Orešnik", nastao pakao na zemlji!
Kurir pre 4 satijoš 26 povezanih