Повезане вести

Хоће да од мене Вечито направе к**ву И да ме раздвоје од тебе! Алекс очајна, признала Дејану све што је плаши! (видео)

Хоће да од мене Вечито направе к**ву И да ме раздвоје од тебе! Алекс очајна, признала Дејану све што је плаши! (видео)

Курир 29.03.2022
Александра Николић причала је Дејану Драгојевићу колико задругари причају неистине о њој и како је нападају сада када је заиста срећна. - Вечито од мене хоће да направе к*рву и све лоше. И кад год неко види да сам срећна, да ми… »
Мина Врбашки им задала главобољу! Милица кивна због Менсурове бивше: Сад би сви да те помире са њом! (видео)

Мина Врбашки им задала главобољу! Милица кивна због Менсурове бивше: Сад би сви да те помире са њом! (видео)

Курир 29.03.2022
Милица Веселиновић и Менсур Ајдарпашић су разговарали о претходној ноћи и претресу недеље у којем се потегла прича о ондосу Менсура и Мине Врбашки. МИлица је бесна јер задугари величају Мину, а како каже, људи желе да је увуку… »
Шутнуо ју је у стомак, долазила полиција, хаос око 150 евра: Шок детаљи везе Мине и Менсура, све испливало

Шутнуо ју је у стомак, долазила полиција, хаос око 150 евра: Шок детаљи везе Мине и Менсура, све испливало

Блиц 29.03.2022
Мина Врбашки направила је потпуну пометњу када је ушла у ријалити "Задруга 5", поготово када је реч о односу њеног бившег дечка Менсура Ајдарпашића и његове садашње девојке Милице Веселиновић. Менсур је сада испричао детаље… »

Вести дана »