Povezane vesti
Stefanović: Razočaraću mnoge zlonamerne, imam profesionalan odnos sa Vučićem
Nova 29.03.2022
Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je da ima dobre odnose sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem, kao i da je najmanje bitno ko će posle pobede vladajuće stranke na izborima biti na kojoj funkciji, a da je najvažnije da Srbija… »
Stefanović: S Vučićem imam izuzetno profesionalan odnos, od funkcija je bitnije da Srbija jača
Danas 29.03.2022
Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da ima dobre odnose sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem, kao i da je najmanje bitno ko će posle pobede vladajuće stranke na izborima biti na kojoj funkciji, a da je najvažnije da Srbija… »
Stefanović: Razočaraću mnoge zlonamerne – imam profesionalan odnos sa Vučićem
N1 Info 29.03.2022
Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je da ima dobre odnose sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem, kao i da je najmanje bitno ko će posle pobede vladajuće stranke na izborima biti na kojoj funkciji, a da je najvažnije da Srbija… »
Stefanović: Nije važno da posle izbora budem na nekoj poziciji
Dnevnik 29.03.2022
BEOGRAD: Cilj je da ostvarim neki trag i rezultat iza sebe, da Srbiji bude bolje i nije važno da posle izbora budem na bilo kojoj poziciji, rekao je danas ministar odbrane Nebojša Stefanović. On je za TV Prva podsetio da je prilično dugo na raznim… »
Vesti dana »

Godišnjica bombardovanja: Dan kada su prve NATO bombe pale na SR Jugoslaviju
Euronews pre 35 minutajoš 21 povezana

Prosvjednici u Čačku razvalili vrata lokalne skupštine i upali unutra
SEEbiz pre 23 minutajoš 9 povezanih

Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih

BLISKOISTOČNI SUKOB Izraelska divizija u Libanu se ponovo sprema za Gazu; Volc: Eliminisali smo ključne lidere Huta
RTV pre 1 satjoš 5 povezanih

Hvala igračima što su bili dovoljno pametni i mudri: Piksi istakao da je znao kako će “orlovi” iskoristiti svojih pet minutu
Danas pre 17 minutajoš 5 povezanih