Povezane vesti

Stefanović: Razočaraću mnoge zlonamerne, imam profesionalan odnos sa Vučićem

Stefanović: Razočaraću mnoge zlonamerne, imam profesionalan odnos sa Vučićem

Nova 29.03.2022
Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je da ima dobre odnose sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem, kao i da je najmanje bitno ko će posle pobede vladajuće stranke na izborima biti na kojoj funkciji, a da je najvažnije da Srbija… »
Stefanović: S Vučićem imam izuzetno profesionalan odnos, od funkcija je bitnije da Srbija jača

Stefanović: S Vučićem imam izuzetno profesionalan odnos, od funkcija je bitnije da Srbija jača

Danas 29.03.2022
Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da ima dobre odnose sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem, kao i da je najmanje bitno ko će posle pobede vladajuće stranke na izborima biti na kojoj funkciji, a da je najvažnije da Srbija… »
Stefanović: Razočaraću mnoge zlonamerne – imam profesionalan odnos sa Vučićem

Stefanović: Razočaraću mnoge zlonamerne – imam profesionalan odnos sa Vučićem

N1 Info 29.03.2022
Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je da ima dobre odnose sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem, kao i da je najmanje bitno ko će posle pobede vladajuće stranke na izborima biti na kojoj funkciji, a da je najvažnije da Srbija… »
Stefanović: Nije važno da posle izbora budem na nekoj poziciji

Stefanović: Nije važno da posle izbora budem na nekoj poziciji

Dnevnik 29.03.2022
BEOGRAD: Cilj je da ostvarim neki trag i rezultat iza sebe, da Srbiji bude bolje i nije važno da posle izbora budem na bilo kojoj poziciji, rekao je danas ministar odbrane Nebojša Stefanović. On je za TV Prva podsetio da je prilično dugo na raznim… »

Vesti dana »